reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Kati83 - fajne, no ale S nie mają dla mojej Calineczki ;-)o ile XS bym nie potrzebowała :-D
Tak czy inaczej w rajstopkach z rozmiaru 104-110 - przecież Młoda kiedyś dorośnie, zresztą dostała śliczne rajtuzy w grochy od Aestimy :tak: - bardzo mi się podoba wzór nr 4 czyli motylki. Tylko, że ta aukcja się kończy we wtorek.

reklama
lista na dziś:
1. Mrsmoon 2 + 1
2. Nutria 1 + 2
3. Ja - Zołza 2 + 1
4. Aestima 2 + 1
5. Traschka 1 + 1
6. Madzioolka 2 + 1
7. AGATA R 1
8. Kati83 2 + 1
9. ja 1 + 1
10. Izabela 2+2

Nie wiem co z Angel?

Pokoje:
1. duży - Izabela
2. duży - traschka i nutria
3. Mrsmoon 2 + 1
4. Ja - Zołza 2 + 1
5. Aestima 2 + 1
6. Madzioolka 2 + 1
7. AGATA R 1 + Forever
8. Kati83 2 + 1

Czy dobrze wszystko policzyłam? Wychodzi 8 pokoi czyli tyle ile obecnie rezerwujemy (dwa odwołałam przed świętami).

Jeśli macie jakieś pytania to dajcie znać, będę jutro rano dzwonić.

Traschka - AGATA R się odzywała, bo do Ja - Zołzy nie napisała w sprawie transportu :confused2: Ja się namawiałam na wspólny pokój z Aestimą, no ale jeśli by AGATA R jechała to faktycznie najsensowniej by było gdybyśmy były razem.
My tj. Nutria, BiP, Młoda i ja wyruszymy zapewne ok. 15, Traschka Ty pisałaś 10, jak reszta w szczególności Wawa i okolice.

Ja tylko na moment - korzystając z drzemki młodzieży, zebrałam nasze pytania - w zasadzie Forever większość zebrała ;-)
Trasiu, o to interesujące nas zagadnienia:
*1. grill - miejsce, utensylia, węgiel
*2. sklep - odległość, zaopatrzenie
*3. odległości pokoi od siebie i do miejsca gdzie się będziemy gromadzić - kwestia elektronicznych niań
*4. sprzętu kuchenne - czajnik, mikrofala, sztućce, lodówka, czy i czy w każdym pokoju ?
*5. potencjalna opiekunka
*6. gdzie siedzimy w razie niepogody i analogicznie jak w pkt. 3
*7. jak ciepło jest w pokojach
*8. czy obiady trzeba wcześniej zarezerwować/zamówić – czy można się zdecydować na miejscu?

...z ostatniej chwili
*9. czy jest tam zasięg, gdyby wziąć internet mobilny?

Ostatnia edycja:
Przypominam wszystkim o: sprzęcie grającym w sensie instrumentach :-p, nianiach elektronicznych, rzeczach na szafing czy do oddania za free. Naprawdę żadna nie chce parasolki do X-Landera ?
Ja - Zołza - ten pkt 3 Ci nie wyszedł :laugh2:

właśnie dziewczyny ja mam kilka ciuszków dziewczęcych - używanych w rozm różnych większych dostałam je dla Mateusza od znajomych moich rodziców wezmę je może któraś byłaby chętna :-) oddam za free bo i tak takich ciuszków Matiemu nie założę:-p
A na ten szafing to co mam zabrać bo nie bardzo czaję:confused:
A bierzecie jakieś maty/koce?

hahaha i wyliczyłam, że chłopców będzie w mniejszości :cool2:

reklama
no to kumam ale mam wziąść takie już za małe czy takie co mało używam, jak to robiłyście. Bo mam takie np co są chude długie ręce a Mati to kawał chłopa i nie wchodzi do nich to mogłabym zabrać te.

Do góry