reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
JA tez się pisze w dalszym ciągu 2+1
traschka
Mama Marysi
Zołza pokoi jest zarezerwowanych 10 w tym dwa większe.
nutria
Mama X 2009
forever... ja tez biorę łóżeczko, i torbę dużą i wózek . i tyle. Ruszać mogę w sumie o dowolnej porze, która to będzie po jednym z jedzeniu dzieci. Przy czym: albo ruszałabym koło 14, albo dopiero po 20. bo pomiędzy, to troszkę nie chce mi się stać w korkach...
traschka
Mama Marysi
to proponujemy zdecydowanie 14 żeby zdążyć na imprezę integracyjną
traschka
Mama Marysi
ja wyjadę ok 10 na czas pierwszej drzemki Marysi. ALe jadę z nią sama więc to będzie długa droga...
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
ale wam zazdroszcze tego zlotu, super, poznacie sie, zobaczycie dzieciaczki. mOj wyjazd niestety nie wchodzi w gre bo my musielibysmy jechac w piątke, a ze z kasa bardzo kruchutko to byłby to dla nas nie lada luksus taki wyjazd.
reklama
nutria
Mama X 2009
aaga a może jednak da się coś zrobić? Największy koszt to chyba transport, nie? To w sumie, czy jedziesz Ty+ bliźniaki, czy cała rodzina, to już mała róznica... ? Albo zostaw męża z Julką, weż bliźniaki... i przyjedz.?... Może możesz się jeszcze z kimśz okolicy dogadać i pojedziecie razem?
U nas też krucho z kasą.. ale jak wszystko dobrze pójdzie, to pojedziemy razem z forever i będzie zdecydowanie taniej.. i jeszcze z Trasią pomieszkamy razem...
Przyznaję, ze miałam nadzieję zapoznać bliźniaki ze sobą.. ;-) ;-)
U nas też krucho z kasą.. ale jak wszystko dobrze pójdzie, to pojedziemy razem z forever i będzie zdecydowanie taniej.. i jeszcze z Trasią pomieszkamy razem...
Przyznaję, ze miałam nadzieję zapoznać bliźniaki ze sobą.. ;-) ;-)
Podziel się: