reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

aaga a jakbyś się zabrała ze mną z bliźniakami? Jadę sama z Marysią więc mamy 3 miejsca wolne. Bagażnik ogromny, to Laguna combi a koszty na podróży na pół się dzielą.

reklama
Trasia bardzo dziekuje za propozycje, ale po pierwsze koszty podrózy to jeszcze nie wszystko, reszta kosztów równiez spora; po drugie Julka chyba by mi nie wybaczyła jakbym jej nie zabrala; a po trzecie najważniejsze: sama z blixniakami nie ma opcji zebym sie wybrała bo one z tych bardzo absorbujących typów, najchetniej spały by na zmianę (jeżeli w ogóle), w nocy sie budza też zwykle na zmiane. Wobec tego co napisałm powyżej wchodziłaby jedynie opcja jechania cała piątką, a to juz koszty duże więc odpada:baffled:. Także zostaje mi tylko wam zazdrościć:crazy:

nas liczcie nadal 2+1 :-)
Aaga szkoda że nie jedziesz ale obiecuje spotkanie w Pszczynie, jeśli będziecie chciały :-)

Dziewczyny, jako że od poniedziałku wracam na etat i z czasem a w szczególności ogarnięciem u mnie może być różnie bardzo proszę jakieś wolniejsze czasowo Aktywistki o ogarnięcie tematu:

I. ilości jadących
na chwilę obecną:
1. Mrsmoon 2 + 1
2. Nutria 1 + 2
3. Ja - Zołza 2 + 1
4. Aestima 2 + 1
5. Traschka 1 + 1
6. Madzioolka 2 + 1
7. AGATA R 1
8. Kati83 2 + 1
9. ja 1 + 1

Ironia pisała ostatnio, że niestety na nie :-(
Dawno nie deklarowała się _Angel_ i Izabela34 - dobrze by było ustalić co z nimi.
Co do ilości pokoi to Nutria ma być z Traschką, mnie zaprosił Miesio z Rodzicami a AGATA R. do kogoś będzie ewentualnie dokoptowana i to koniecznie żeby nie została sama w dużym pokoju. _Angel_ mogłaby być ewentualnie z AGATA R w pokoju no i Izabela34 jeden. Jeśli by Ironia jednak pojechała to zajmujemy 9 pokoi, jeśli nie i pozostałe niezdeklarowane Dziewczyny to 6. To w temacie rezerwacji 10, z którą myślę wypadałoby coś zrobić.

II. kwestii żywienionych
Jak ustalamy nasze posiłki, czy robimy coś wspólnie - o ile będzie miejsce - czy każdy sobie działa jak mu się podoba.

III. grill
Czy mają tam węgiel czy musimy się zaopatrzyć - jeśli to drugie to czy na jakiś sklep jest co liczyć który będzie w podbliżu czy lepiej przywieźć ze sobą i jak z tym co wrzucić na ruszt.

IV. na niepogodę
Czy będziemy siedzieć w tej sali o której wspominałam Traschka czy awaryjnie nie mieć namiaru na jakieś miejsce z kulkami w Koninie?

Jak się już wszystki określą ostatecznie to ja mam adresy mailowe chyba do wszystkich w/w więc może byśmy do wymiany poglądów przeszły na taką formę komunikacji jako na moim zdaniem wygodniejszą.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki moje Kochane!
Ja/My jesteśmy wciąż jak najbardziej na tak, ale nie mogę powiedzieć czy do 20.04 się to nie zmieni. Najważniejszy obecnie jest mój mąż a wciąż nie mamy pewności czy wystarczy tylko rehabilitacja czy jednak operacja. W poniedziałek prawdopodobnie będziemy mieć konsultację u neurochirurga. Zrobiliśmy rezonans na własną rękę i kręgosłup Romka jest w fatalnym stanie.
Odezwę się jak się nam sprawy posuną do przodu.
Ściskam Was wszystkie - bardzo za Wami tęsknię i tak bardzo chciałabym Was zobaczyć w realu!!!

hej dziewczyny a gdzie dokładnie jest to spotkanie forumowiczek...bo nie śledziłam ale się jednak zastanawiam ?

Misia tutaj Agroturystyka Ania i Filip
my jedziemy nie jest tak strasznie drogo a będzie fajnie :-)
Forever my pewnie weźmiemy jakiś obiad w sobote, a może jakby nam udostępnili jakąś kuchnię to mogłybyśmy zrobić zrzute powiedzmy 20 zł na osobę dorosłą i pojechać do jakiegoś sklepu zrobić zakupy i szwedzki stół rano czy coś podobnego? co sądzicie?

Kati, szwedzki na śniadania a grill na obiadokolacje:-):-):-) Proponuję spisać jak tylko przyjedziemy ile i czego na grilla ( podpałki, mięsiwo, chleb, może jakieś warzywa- cukinia z grilla dobra), ustalić wspólny budżet i chłopów po to wysłać ( może na zakupach się zintegrują:-D) No i piwko, ale to już każdy w swoim zakresie:-p

reklama
Izabela34 - trzymam kciuki, zdrowie najważniejsze :tak:
Misialina - zapraszamy, miejsca są zarezerwowane w dostatecznej ilości
Ironia - szkoda :-(, pamiętam jak niemal walczyłaś o ten wyjazd.
Kati83 i Aestima - kulinarnie to bym sugerowała ustalić czy będzie na czym pichcić i tak duże miejsce aby logistycznie temat ogarnąć, no i myślę, że jednak na kolację piątkowo dobrze by było coś mieć ze sobą - mięsiwo czy też coś innego - albowiem o różnej porze będziemy zjeżdżać a sępiarstwo to niedobra rzec :no: Odnośnie zakupów na miejscu to mam nadzieję, że będzie gdzie i wybór. A cukini z grilla nie pamiętam żebym kosztowała. Sugeruję aby Każda rzuciła co weźmie na piątek wieczór i sobotnie śniadanie aby nie było 30 chlebów i 10 plasterków żółtego sera :-p No i te griilowe rzeczy może powinny być różnej kategorii ... tłuszczowej ;-)
Dziewczynki, i ponawiam pytanie - Która z grupy zlotowej poza Nutrią i Aestimą cycuje ?

Do góry