reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Aestima - no uważam, że to odpowiednia kolejność choćby dlatego, że Młoda jest zdecydowanie sympatyczniejsza niż ja - może to kwestia wieku :-D Donoszę przy okazji, że spodenki dotarły via skrzynka :-p

Hej my jedziemy :-) 2+1
jak bedzie czas na wpłate jakieś zaliczki to prosze napiszcie mi sms-a bo ja tu rzadko wchodze i jak już to lukam tylko tu.
mój M. gra na gitarze ale nie weźmie jej bo twierdzi że on nie umie... achhhh a mamy dwie akustyka i klasyka, no cóż nie wytłumaczysz...
ja sie na wszystko zgadzam byle nie było drozej, już mam 120 zł odłożone :-)
czekam na wieści, pozdrawiam

zatem nutria co powiesz na wspólne mieszkanko? :-) Mieszkałam z twoją kuzynka w Szarlocie i było bardzo miło :-)

Jestem za! :) Choć nie mogę obiecać, ze jestem taka fajna jak moja kuzynka... (nota bene w Wigilię 2011 urodziła córeczkę ;-) )

A. no i wiesz.. moje dzieci się teoretycznie nie budzą w nocy, ale nie obiecam, ze ząbki nie będą szły... Rozumiem, ze w razie czego odeśpimy w czasie dziennej drzemki ;)

:happy2:
Nutria - jak bardzo trochę miejsca w tym bagażniku ? :sorry2:Bo największy klamot to wózek - na a ten BiP jest podwójny :-D - graty można u dzieciaków w nogach upchać.
A jesteś zainteresowana?Planuję wziąć spacerówkę, Więc troszkę miejsca w bagazniku będzie.

nutria super! Marysia teoretycznie też nie wstaje w nocy ale właśnie idzie ząb więc jest różnie. Tak czy inaczej damy radę :) Bardzo się cieszę! I nie mogę się doczekać żeby poznać BiP :)

Chyba powinnyśmy zrobić, jak to ujęła Forever, "kolejno odlicz" i ostateczną listę zrobić. Żeby się nie okazało, że będziemy musiały płacić za puste pokoje... My, oczywiście, jedziemy. 2+1. K. już nie mówi o tym, żeby zabrać Kalimbę ;-) Jego siostra zostanie z naszymi zwierzakami :-)

Ja już całość wpłaciłam ;-) Ale ktoś musiał ;-)
Jestem za tym, żeby się zadeklarować, może do końca tygodnia? Trzeba dać znać wszystkim z listy. I będziemy mieć jasność.

reklama
Nutria - rozważam, tylko ja jestem straszną targaczką rzeczy, oprócz spacerówki bym brała łóżeczko turystyczne i dużą torbę sportową więc nie wiem czy byśmy się zapakowały. No i druga kwestia - o której chcesz wyruszyć co ma przełożenie na ilość i czas postojów na karmienie.
No właśnie, zęby... u nas jak na razie ani widu ani słychu, mam nadzieję, że się w przykry sposób nie objawią akurat w tym czasie. :baffled:

Co do "kolejno odlicz" trzeba poplanować też zapełnienie tych większych pokoi - ile ich by tam nie było. Od ostatniej listy oficjalnie wypisała się Silva i Ramari ( o ile na tej liście była ).

Do góry