reklama
traschka
Mama Marysi
Aestima dzięki kochana, zobaczymy czy wystarczy tych większych pokoi, bo ich było malutko. Ale jeden miała zająć Iza a u nich też nieciekawa sytuacja, nie wiadomo czy będą.
No i teraz widzę posta nutrii, może byłoby lepiej gdybym zgrała się z nią bo ona też sama i będzie jej łątwiej mieszkać z kimś przy dwójce maluchów?
No i teraz widzę posta nutrii, może byłoby lepiej gdybym zgrała się z nią bo ona też sama i będzie jej łątwiej mieszkać z kimś przy dwójce maluchów?
traschka
Mama Marysi
:-)Nie banuj
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Miałam pisac to samo :-):-)
traschka
Mama Marysi
zatem nutria co powiesz na wspólne mieszkanko? :-) Mieszkałam z twoją kuzynka w Szarlocie i było bardzo miło :-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aestima - Ty trudna ???? A Twój M. to anioł.... Nie mam żadnych planów noclegowych - Młoda niestety budzi się w nocy, więc jeśli któraś chętna to na własne ryzyko AGATA R pisała, że wszystko jedno gdzie będzie spała więc ewentualnie mogę przygarnąć.
Silva - bardzo minorowo to wszystko zabrzmiało :-( Może coś się jednak da zrobić....służę... wszystkim
Nutria - jak bardzo trochę miejsca w tym bagażniku ? Bo największy klamot to wózek - na a ten BiP jest podwójny - graty można u dzieciaków w nogach upchać.
Traschka - smutne wieści o Izabeli34 przynosisz... :-(
Silva - bardzo minorowo to wszystko zabrzmiało :-( Może coś się jednak da zrobić....służę... wszystkim
Nutria - jak bardzo trochę miejsca w tym bagażniku ? Bo największy klamot to wózek - na a ten BiP jest podwójny - graty można u dzieciaków w nogach upchać.
Traschka - smutne wieści o Izabeli34 przynosisz... :-(
Ostatnia edycja:
Silva strasznie mi przykro, że nie jedziesz:-(no ale w tej sytuacji rozumiem oczywiście
nutria ja może i byłabym chętna, ale moje dziecko nie umie spokojnie podróżować jeżeli nie śpi...więc chyba zdam się na A jednak, bo podróż może trwać dłuuugo w naszym przypadku:-(
nutria ja może i byłabym chętna, ale moje dziecko nie umie spokojnie podróżować jeżeli nie śpi...więc chyba zdam się na A jednak, bo podróż może trwać dłuuugo w naszym przypadku:-(
reklama
Aestima
Fanka BB :)
Forever, no nic, pozostaje mi się tylko radować, że ktoś mojej trudności, że tak to ujmę, nie dostrzegł:-) I to przez cały weekend Gdybyś z Agatą się nie dogadała w kwestii noclegowej- to my zapraszamy, tylko ten większy pokój wtedy. NAm się bardzo miło z Wami mieszkało i nie widzimy przeszkód aby to powtórzyć
Podziel się: