reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

No tak, nie ma co marudzić, jak chcemy jechać, to trzeba się liczyć z tym, że wyjazd po prostu kosztuje i poniżej pewnej minimalnej kwoty nie zejdziemy. Ja będę musiała sięgnąć do oszczędności, bo z bieżącej kasy się nie wyrobimy, ale moja chęć spotkania jest duża i zależy mi na tyle, że coś wykombinuje! Bardzo bym chciała, żeby doszło do tego spotkania!!!

reklama
O! To sobie pozostali - z Krzysiem - Panowie męski weekend zorganizują. :happy2: Fajnie, że nie będę jedyną samotną matką tego weekendu :-D Myślę, że się towarzystwo wykruszy jak dojdzie do spraw finansowych, moim zdaniem trzeba by było choć po 50 zł od pokoju wysupłać. Ale drzewiej dobrze by było wiedzieć gdzie konkretnie jedziemy :tak:

Jedyną samotna na pewno nie będziesz bo mój facet stwierdził że on może mnie zawieść i wróci do domu bo jakoś nie ma ochoty na "babskie" spotkania.Ja niestety prawa jazdy nie mam więc sama nie mogę jechać,zgadałabym się z mysią ale nie jestem pewna czy pojedzie po tym jak wróciła do pracy.Ja na dzień dzisiajszy się piszę,choćby nie wiem co to chce sie spotkać.

Silva - bardzo chwalebna postawa :-)
_Angel_ - to Mysia do pracy wróciła ? Pogadaj -aczkolwiek Jej mąż ma nas za sektę :eek: - lista jak widać nam się skraca z męskiej strony. :-p

My, póki co, chętni we trójkę. Obyśmy tylko wyzdrowieli... Bo na dzień dzisiejszy czarno widzę wszystko... :baffled: Ale spoko, wyzdrowiejemy i weźmiemy się za planowanie...

reklama
Ja - Zołza - no nie żartuj... zamierzacie chorować jeszcz prawie 1,5 miesiąca... :szok: Życia szkoda .... Będzie lepiej bo musi :-)
Ramari - szkoda :-( No ale podziwiam Cię, że jeszcze dajesz radę do szkoły chodzić. :tak:
Poza tym, że weekend z 21 kwietnia to dodam, że w okolicach Konina.

Do góry