No tak, nie ma co marudzić, jak chcemy jechać, to trzeba się liczyć z tym, że wyjazd po prostu kosztuje i poniżej pewnej minimalnej kwoty nie zejdziemy. Ja będę musiała sięgnąć do oszczędności, bo z bieżącej kasy się nie wyrobimy, ale moja chęć spotkania jest duża i zależy mi na tyle, że coś wykombinuje! Bardzo bym chciała, żeby doszło do tego spotkania!!!
reklama
_Angel_
Mama małej stokrotki
O! To sobie pozostali - z Krzysiem - Panowie męski weekend zorganizują. Fajnie, że nie będę jedyną samotną matką tego weekendu Myślę, że się towarzystwo wykruszy jak dojdzie do spraw finansowych, moim zdaniem trzeba by było choć po 50 zł od pokoju wysupłać. Ale drzewiej dobrze by było wiedzieć gdzie konkretnie jedziemy
Jedyną samotna na pewno nie będziesz bo mój facet stwierdził że on może mnie zawieść i wróci do domu bo jakoś nie ma ochoty na "babskie" spotkania.Ja niestety prawa jazdy nie mam więc sama nie mogę jechać,zgadałabym się z mysią ale nie jestem pewna czy pojedzie po tym jak wróciła do pracy.Ja na dzień dzisiajszy się piszę,choćby nie wiem co to chce sie spotkać.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Silva - bardzo chwalebna postawa :-)
_Angel_ - to Mysia do pracy wróciła ? Pogadaj -aczkolwiek Jej mąż ma nas za sektę - lista jak widać nam się skraca z męskiej strony.
_Angel_ - to Mysia do pracy wróciła ? Pogadaj -aczkolwiek Jej mąż ma nas za sektę - lista jak widać nam się skraca z męskiej strony.
_Angel_
Mama małej stokrotki
Wróciła,pisałam z nią w dzień kobiet, mówiła ze teraz to nawet nie wie w co ręce włożyć ale skontaktuje sie z nią jeszcze.Może sie skusi
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Oj, ja mogę skończyć - odnośnie rąk - podobnie i to już całkiem niedługo
ramari
Fanka BB :)
hej KOchane, napiszcie mi coś więcej o tym spoykaniu. Kiedy i gdzie. Może i ja dołączę :-)
ramari
Fanka BB :)
no to ja odpadam mam studia w ten weekend
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja - Zołza - no nie żartuj... zamierzacie chorować jeszcz prawie 1,5 miesiąca... Życia szkoda .... Będzie lepiej bo musi :-)
Ramari - szkoda :-( No ale podziwiam Cię, że jeszcze dajesz radę do szkoły chodzić.
Poza tym, że weekend z 21 kwietnia to dodam, że w okolicach Konina.
Ramari - szkoda :-( No ale podziwiam Cię, że jeszcze dajesz radę do szkoły chodzić.
Poza tym, że weekend z 21 kwietnia to dodam, że w okolicach Konina.
Podziel się: