reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Dodzwoniłam się przed chwilą do Libry. Nocleg jest możliwy dla Nas wszystkich. Za Nasze maluchy jak śpią z nami na łóżkach nie trzeba płacić. Za dzieci starsze, które śpią osobno 50%. A kwota za nocleg 50 zł bez jedzenia, z jedzeniem 95 zł.
I co teraz?

reklama
asinka to jak libre wybieramy ? jakby wtedy ten rozkład pokojów wyglądał? po ile byśmy byli w pokoju? :)

jedzenie rozumiem zrobimy sobie same prawda? - musimy ogarnac czy jest jakas restauracja albo cos na obiady ewentualnie :)

o czms jeszcze powinnismy pamietac? jakie atrakcje czy cos? :)

a no i jak w librze z jacuzzi i sauna dodatkowo płatne są? :) wiem burżuj ze mnie :p ale tak z ciekawosci pytam bo mozna strój zawsze wrzucic do walizki :-D chyba ze chca po 100 zł to nie dam bo sknera jestem :p każe michałowi do wanny dmuchać :D

Dziewczyny, z przykroscia musze Was poinformowac, ze nasz udzial w zlocie stanal pod znakiem zapytania. A. moze wziac urlop w maju, a to determinuje nasze wakacje...tym bardziej, ze moja Mama w czerwcu idzie na operacje. Urlop A. wyszedl wczoraj- kolezanka w ich zespole zaciazyla i poszla na zwolnienie, wiec na nowo organizowali cale urlopy. Wiec na dzien dzisiejszy nic nie jest pewne:-( strasznie chce sie z Wami spotkac, ale teraz to juz wszystko zalezy od terminu wakacji- pewnie znow na Hiszpanie padnie, bo tam juz bedzie cieplo. Mama termin operacji (dokladny) bedzie znala w polowie marca. Jezeli moge, to w tej sytuacji wolalabym sie wstrzymac z zaliczka

Dziewczyny, kochane jestescie:* ja licze, ze uda nam sie plany zgrac tak, zebym mogla sie z Wami spotkac, ale tak naprawde po 17 marca cos wiecej bede wiedziala

reklama
Do góry