reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Ja też jadę tzn jedziemy bo my bez siebie z moim O. też nie damy rady :) tylko gdzie i kiedy bo za Boga doszukać sie nie moge bo nie nt piszecie :)

Myślę, że trzeba Asince85 bardzo podziękować, iz się zgłosiła na kaowca i zbornie słać akcesy - w składzie w zależności od możliwości psychiczno - finansowych.
Nutria - b. żałuję :-(, myslałam, że znowu stworzymy wesoły samochód :sorry:
Ja się ogólnie piszę tylko mogę mieć problem z jednym wrześniowym weekendem ale wciąż się nie mogę doprosić szczegółów :wściekła/y:I do 3 h Wawy poproszę. :tak:

forever przyznaję, że ciągle jest tak, ze mam OGROMNĄ ochotę się z Wami spotkać. Ale prawda jest taka, ze dopiero po wakacjach będziemy dobrze wiedzieli jak z finansami stoimy. ... I niestety na razie wydaje mi się, ze jest gorzej niż lepiej. :( wolę teraz powiedzieć, że nie jadę i ew w ostatniej chwili się dołączyć niż odwrotnie.Będe podczytywać co tam ustalacie i najwyżej sie zgłoszę.
Tak. wesoły samochodzik był super !::)Tylko.. nie wiem czy dałybyśmy radę 3 foteliki takie rozmiar 1 wstawić. chyba, że Młoda nadalby jeździła w tym pierwszym swoim ;-)

No to ja melduję, że mam ...... :wściekła/y: weekend z 16.09. 01.-02.09. będziemy ganiać za zaświadczeniem od pediatry do żłobka, najchętniej 21-23, ale kolejny też by mógł być.
Ciekawe jak tam Asinka85 ?

Dziewczyny, widzę, że tutaj temat też umarł.
Czy mam zarządzać ?
Jeśli tak to pls o info do końca lipca kto chętnych na termin 21-23 września, jaką odległość może przejechać. Wersja jak najbardziej ekono ale nie pod namiotem. :-D

Jak na razie nie dostałam od żadnej informacji na privie, że jest chętna. Mówiłam, żeby pisać do mnie na privie, które chętne i na ile procent. Jak na razie cisza...

reklama
Do góry