reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
ja prawdopodobnie będę teraz permanentnie spłukana, więc mną się nie przejmujcie- jak uda się kasę skombinować, to po prostu do zlotu dołączymy. BARDZO BYM CHCIAŁA!:tak:

ja tez na 100% sie nie zadeklaruje ze wzgl na kase. W tym m-cu slabiuuutko u nas,sierpien pod znakiem Majowej wyprawki zlobkowej a wrzesien pod znakiem odswiezania mojej garderoby

też się za oświeżenie garderoby muszę brać...:baffled: Swojej, bo Mieszko na jesień wyposażony, jeszcze jakaś jedna ciepła bluza i wsio.

u mnie wrzesień kiepsko (też kasa - mój zaczyna prace w innej firmie i na 3 m-ce dostanie połowe pensji!)
chyba że zaoszczędzę to po prostu dołączę ale tak do 200 km odemnie bo bym sama jechała, ale wiosna to już na bank

oj to cos widze słabiutkie szanse na jesienne spotkanie...
My nieustająco piszemy się na 100%, na dzień dzisiejszy kasa jest ale przed nami najprawdopodobniej wymiana okien w całym mieszkaniu (chyba że uda się wymienić uszczelki i pociągniemy na tym jeszcze kilka sezonów, musi się wypowiedzieć wachowiec) więc to może ulec zmianie, choć mam nadieję że nie...
Odległość - tak jak ostatnio od bidy może być, oby nie dalej :)

wznawiam wątek.

Piszę jeszcze raz tutaj: jak juz powszechnie wiadomo planujemy II Ogólnopolski Zlot Czerwcówek 2011.
Przewidziany termin: maj 2014
Przewidziane miejsce: okolice Zalewu Sulejowskiego (Piotrków Trybunalski)

Bardzo was proszę żebysmy wspólnie ustaliły termin spotkania, tak aby każda mogła zaplanować ewentualny urlop, opiekę, dojazd etc.
Myślę, że najlepszy byłby środek maja dlatego, że pod koniec zaczną się urodziny naszych maluchów, choć jeśli znamy wcześniej termin zlotu to zawsze mozna urodziny przełozyć na inny weekend, nieprawdaż?:)
Proponowane terminy:
9-11 maj
16-18 maj
23-25 maj

Proszę niech kazda z nas napisze który termin odpowiada, który zdecydowanie nie. Jeśli dla kogoś jest to bez znaczenia to niech też o tym napisze żebym wiedziała.
pozdrawiam

reklama
Traschka - święte słowa odnośnie ustalnia terminu przyjęcia urodzinowego :happy2: - skoro sami organizujemy sami możemy ustalić kiedy to ma być - co innego jak są to rzeczy organizowane przez innych na których musimy/powinniśmy być - jak np. szkoła jak w przypadku Ironii. Ja tak jak pisałam na głównym mam komunię 18.05., więc mi ten weekend nie pasuje.

Do góry