reklama
o rany! ale wenę wczoraj miałyścieja padłam po 22 z Mają - obudziła się z przeraźliwym rykiem i trwało to z 10 min zanim się uspokoiła...położyłam się z nią i poległam. Powtórka z ryku o 3.30...Nie wiem co jest, może zęby? A może też odreagowuje?
Madzioolka Maja jest cudna na tym łosiu!!! A filmiki super!!!Nawet mój małż się załapał;-)
nutria A sytuacją z Basią był zaskoczony, ale przyznasz, że super sobie poradził, co?;-)
Madzioolka Maja jest cudna na tym łosiu!!! A filmiki super!!!Nawet mój małż się załapał;-)
nutria A sytuacją z Basią był zaskoczony, ale przyznasz, że super sobie poradził, co?;-)
traschka
Mama Marysi
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Aestima to T mnie męczył żebym zapytała więc dla świetego spokoju pytałam, bo patrzył czy napisałam
Trasia to moje zabawki (jabłko i maczuga), całkowicie o nich zapomniałam, ale Majce jakos specjalnie ich nie brakuje
Trasia to moje zabawki (jabłko i maczuga), całkowicie o nich zapomniałam, ale Majce jakos specjalnie ich nie brakuje
traschka
Mama Marysi
Madzioolka mogę ci je wysłać albo zabrać we wrześniu na zlot. Jak wolisz
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
trasia daj spokój, poczekaja do września Maja ma tyle zabawek że sma nie ogarnia, na pewno nie zatęskni za tymi
Jejku dziewczyny tak starsznie żałuję że mieszkamy tak daleko od siebie i nie możemy się częściej spotykać, na zlocie było tak fajnie
Jejku dziewczyny tak starsznie żałuję że mieszkamy tak daleko od siebie i nie możemy się częściej spotykać, na zlocie było tak fajnie
reklama
Podziel się: