reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
I apeluję raz jeszcze o żółtą część od koparki naszej- bo bez niej Miesia nie interesuje, woził w niej klocek a teraz się nie da cholerka Jakbyście znalazły piszcie- odbiorę we wrześniu:-D:-)

sprawdzałyscie czy dzieciaki nie wrociły z zupełnie innym zestawem zabawek ? :laugh2::rofl2:

i jezioro sulejowskie to juz pewne na 100% tak? :-D ciekawe jak wygląda jezioro :sorry:

o rany! ale wenę wczoraj miałyście:szok:ja padłam po 22 z Mają - obudziła się z przeraźliwym rykiem i trwało to z 10 min zanim się uspokoiła...położyłam się z nią i poległam. Powtórka z ryku o 3.30...Nie wiem co jest, może zęby? A może też odreagowuje?
Madzioolka Maja jest cudna na tym łosiu!!! A filmiki super!!!Nawet mój małż się załapał;-)
nutria A sytuacją z Basią był zaskoczony, ale przyznasz, że super sobie poradził, co?;-)

zdjęcia zabawek, które zostały:

IMG_5622.jpgIMG_5621.jpg

Załączniki

• IMG_5621.jpg
    IMG_5621.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 22
Aestima to T mnie męczył żebym zapytała więc dla świetego spokoju pytałam, bo patrzył czy napisałam

Trasia to moje zabawki (jabłko i maczuga), całkowicie o nich zapomniałam, ale Majce jakos specjalnie ich nie brakuje :)

Maczuga:-D My na tą zabawkę ( też mamy) różdżka mówimy:-)
Madzioolka ,a to dlatego, że my Przy T. z Trasią żartowałyśmy sobie, że rano jedziemy, nie płacimy- pewnie się przejął, że my tak na serio:-):rofl2:

trasia daj spokój, poczekaja do września :) Maja ma tyle zabawek że sma nie ogarnia, na pewno nie zatęskni za tymi :)

Jejku dziewczyny tak starsznie żałuję że mieszkamy tak daleko od siebie i nie możemy się częściej spotykać, na zlocie było tak fajnie :):):)

reklama
Do góry