reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Traschka napisałam ci pw w sprawie nutriowych fotek :)

Dziewczyny a w sprawie wrześniowego zlotu to mam prośbę - niech miejsce noclego nie będzie już w pobliża żadnych zwierzaków :) Mimo iz zwierzyniec był fajna atrakcją to ja do tej pory mam w głowie ten smrodek :) zwierzaki - OK, ale ciut dalej :)
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

moj maz wczoraj zostal delikatnie oswojony z mysla o zlocie wrzesniowym, spytal tylko co tatusiowie robia????:rofl2::-):-D

reklama
nutria A sytuacją z Basią był zaskoczony, ale przyznasz, że super sobie poradził, co?;-)

Bardzo dobrze sobie poradził!!! i jestem mu bardzo wdzięczna, że Basię wziął, bo wyprawa do sklepu była mistrzowska ;-)

Trasiu, póki Cię widzę- mam jeszcze pyt. odnośnie dietki- w drugiej fazie codziennie można jabłko? Dzisiaj też jadłaś?;-)
:rofl2:Aestima jesteś boska! dieta rządzi!

Trasia i mrsmoon - ja też w sumie bardzo taki zapach lubię, choć ten wieczorny.... hm.. może czasem co za dużo... ;-)

żeby nie było kłopotów - to wrzucam tu link do zdjęć. Ale strzegam lojalnie, ze wykasuję go dziś a najdalej jutro.
<wykasowalam, jak obiecałam>
jak ktoś zagubi, to na prv podeślę (bo z serwera nie zamierzam ich zdejmować).

uwielbiam Was :)

Ostatnia edycja:
na spotkanko we wrzesśiu chętnie bym się załapała. Tylko u mnie wchodzi w gre wyjazd cała ekipą tylko i wyłącznie wiec trzeba bedzie to jakoś zorganizować finansowo. Co do spotkania w okolicach Piotrkowa to uwazżm ze to dobry pomysł bo w końcu to środek Polski więc wydaje mi się ze będzie to najbardziej sprawiedliwe (nie ukrywam ze jak dla mnie ekstra bo bliżej niż do Konina;-)).
Fajnie Was czytac jak z takim podekscytowaniem sie was czyta, wszystkie takie podekscytowane jestescie. Fajnie ze udało sie Wam spotkać i poznać wzajemnie w realu, zobaczyć dzieciaczki.... super

moim zdaniem miejsce w środku trzeba wyznaczyć jak skład będzie już znany. coby tak jak teraz nie był- madzioolka 6h a ja 3, tylko mniej więcej po równo

reklama
Do góry