reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Traschka napisałam ci pw w sprawie nutriowych fotek :)

Dziewczyny a w sprawie wrześniowego zlotu to mam prośbę - niech miejsce noclego nie będzie już w pobliża żadnych zwierzaków :) Mimo iz zwierzyniec był fajna atrakcją to ja do tej pory mam w głowie ten smrodek :) zwierzaki - OK, ale ciut dalej :)
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

moj maz wczoraj zostal delikatnie oswojony z mysla o zlocie wrzesniowym, spytal tylko co tatusiowie robia????:rofl2::-):-D

reklama
nutria A sytuacją z Basią był zaskoczony, ale przyznasz, że super sobie poradził, co?;-)

Bardzo dobrze sobie poradził!!! i jestem mu bardzo wdzięczna, że Basię wziął, bo wyprawa do sklepu była mistrzowska ;-)

Trasiu, póki Cię widzę- mam jeszcze pyt. odnośnie dietki- w drugiej fazie codziennie można jabłko? Dzisiaj też jadłaś?;-)
:rofl2:Aestima jesteś boska! dieta rządzi!

Trasia i mrsmoon - ja też w sumie bardzo taki zapach lubię, choć ten wieczorny.... hm.. może czasem co za dużo... ;-)

żeby nie było kłopotów - to wrzucam tu link do zdjęć. Ale strzegam lojalnie, ze wykasuję go dziś a najdalej jutro.
<wykasowalam, jak obiecałam>
jak ktoś zagubi, to na prv podeślę (bo z serwera nie zamierzam ich zdejmować).

uwielbiam Was :)

Ostatnia edycja:
na spotkanko we wrzesśiu chętnie bym się załapała. Tylko u mnie wchodzi w gre wyjazd cała ekipą tylko i wyłącznie wiec trzeba bedzie to jakoś zorganizować finansowo. Co do spotkania w okolicach Piotrkowa to uwazżm ze to dobry pomysł bo w końcu to środek Polski więc wydaje mi się ze będzie to najbardziej sprawiedliwe (nie ukrywam ze jak dla mnie ekstra bo bliżej niż do Konina;-)).
Fajnie Was czytac jak z takim podekscytowaniem sie was czyta, wszystkie takie podekscytowane jestescie. Fajnie ze udało sie Wam spotkać i poznać wzajemnie w realu, zobaczyć dzieciaczki.... super

moim zdaniem miejsce w środku trzeba wyznaczyć jak skład będzie już znany. coby tak jak teraz nie był- madzioolka 6h a ja 3, tylko mniej więcej po równo

reklama
Do góry