reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
No więc ja pierwsza:
moje wyobrażenia a rzeczywistość
Zołza - ekstra zabawowa kobitka z fajnym poczuciem humoru i tekstami - co sie potwierdziło w 100 %:-)
Madzioolka - miła, stonowana, sympatyczna, taka dobra przyjaciółka - potwierdziło sie w 100 %:-)
Aestima - zaskoczenie - gaduła, imprezowiczka, wszędzie jej pełno :-)
mrsmoon - zaskoczenie ale mniejsze -wiecznie uśmiechnięta, wygadana, super kobitka:-)
forever - zaskoczenie- miałam ją za poważną, a tu imprezowa kobitka, wygadana jak Aestima :-)
nutria - zaskoczenie - mega pozytywna osoba, przypomina mi z charakteru naszego przyjaciela, imprezowiczka na całego :-)
Traschka - z pierwszego spotkania w ciąży potwierdziłam to że bardzo wesoła kobitka ale też zorganizowana taka nasza kierowniczka :-)

to tak w skrócie:-) jednym słowem EKSTRA KOBITKI:-)

forever - zaskoczenie- miałam ją za poważną, a tu imprezowa kobitka, wygadana jak Aestima :-)
Kati83 - a ja czułam się mało rozrywkowa a wręcz nudna, bo i zmęczenie i nawet małego % nie spożyłam :zawstydzona/y: Ale miałam takie skojarzenie, że 10 lat temu ( ha, ha .... :baffled: ) też byłam taka wygadana jak Aestima. Z wiekiem nie chce się tak bardzo dzioba otwierać jak kiedyś - zmęczenie materiału. :sorry:
Madzioolka - a kiedy ?
Traschka - znalazłaś może tą przeplatankę z lusterkiem ?

kati - niesamowicie miła jesteś :):)

madzioolika - świetne te filmiki :)

no i w szale zapomniałam..
Bardzo bardzo dziękuję Wam i Waszym mężczyznom, żeście się tak miło, dużo i dzielnie opiekowali moimi chrabąszczami! Niezwykle ułatwiliście mi życie!

reklama
Do góry