reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
ale sie nakręcacie :-)
ja nie miałam problemu z imionami, jakoś tak automatycznie mi to wychodziło :-)
mój M. powiedział tyko, że ja taka spokojna tam byłam... i że pewnie wy sie już znacie bardziej bo jakbym was znała lepiej to bym non toper nadawała jak zawsze... hmmm nie wiem jak to skomentować
Madzia ja już te zdjecie Maji widziałam i piałam z zachwytu :-)

Trasia i Aestima - ciasteczka nie moje. ale cieszę się, ze się dały pożreć ;-) - nie Wasze przypadkiem? jak wpadliście na śniadanko, to nie przynieśliście...?

Aestima - a ten zakwas to już wyjęłas z auta? wyszedł ze słoika bardzo, czy tylko troszkę? Obstawiam, że spokojnie sie nadaje. Jedyne co to może troszke już zaczął fermentować, jeśli sfermentował tylko troszeczkę, to się nie przejmuj.
A zakwas umie robić Kudłaty vel Zołz

mina Majci BOSKA!!!

Poszłam oglądać drugi raz i odkryłam drugi [pierwszy ;-)] album z Majonezkowymi zdjęciami zlotowymi :-)

W razie czego Kudłaty vel Zołz :-D poda stronkę, z której wziął prosty przepis na zakwas :-) Prosty, w sensie przystępnie napisany ;-)

Ale żeście się rozgadały :-D A jak tak sobie pomyślałam, że Młoda już ma ksywę a z "F_y" ciężko zrobić faceta - i bardzo dobrze :tak:
Szkoda, że ja nie fb bo też bym się chętnie pośmiała. :sorry:

reklama
Madzioolka - ale zawsze jakiś kontakt jest, ja podobnie wpisywałam telefony a poza tym zawieram osobiste znajomości BB na raty.
Co do gadulstwa w pozytywnym tego słowa znaczeniu to oczywiście Aestima - wiem coś na ten temat po weekendzie w Bdg :-p

Do góry