reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
;-):rofl2::happy::tak::-):-D:happy::rofl2:Aestimiątko wygrywa ;-) fajne pomysły

Zołzik - to moze Ty nie pamiętasz, ale ja na zmianę mówiłam Ci po imieniu pierwszym i drugim.. ;-)
i Trasia też mi przylgnęło do Trasi :) Może dlatego, że tak mi się ta ksywka podoba? ;-)
Apropo - Trasia - jak tam koncert się udał. i jak droga jedna i druga?

ps. a ja już po pieczeniu :) a myślicie, że udałyby nam się tez jabłka na grillu? w końcu bananów nie upiekłam :(

Nutriaski:-D Nutriątka:-) Nutria, mam problem- chciałam piec chleb a zakwas okazało się ciągle w aucie!Nie nada się już?? Jak nie, to teraz pyt JAK ZROBIĆ ZAKWAS??????

nutria właśnie napisałam na ogólnym jak koncert dzsiaj, przeczytaj sobie:)) Droga nieźle. Stawałam raz na godzinkę i potem przy histerii raz na pół godziny. Zapychałam krzyczącą buzię chrupkami i jakoś dało radę.
jabłka z grilla sa pyszne!

czytam Was i oglądam od paru godzin z przerwami, ale fajnie musiało być! ale już spadam, bo Leo wciąż nieumyty, biedne zaniedbane dzieciątko;-) myślałam, że największe gaduły to Aestima, Trasia i Mrsmoon - tak po ilości postów wnioskując; i myślę, że miałabym problem w sprawnym przestawieniu się na imiona zamiast nicków...

Wcześniej umknęło mi jakoś to zdjęcie ale jak je teraz zobaczyłam to się popłakałam ze śmiechu i dosłownie rżę, nie wiem jak Ona zrobiła tą minę
DSC_0519.jpg

reklama
Do góry