reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Traschka - Młoda jest w miarę zaprzyjażniona z wózkiem jako dobrym punktem obserwacyjnym. :-p Byle nie przypinać...
Co do miejsca no to z aktywnych to znad morza to sobie tylko Doris :-) przypominam.... :eek:
Miejsce i wstępny termin wrześniowego jakoś się sam ustalił, natomiast co do wakacyjnego nad morzem to Chętne niech się określają z kalendarzem - myślę, że miejsce to szeroko pojęte okolice Gdańska - syntetycznie jednym zdaniem - Madzioolka już pisała, Dubeltówka86 jest do 04 sierpnia, Kati83 chyba od 04 ma wolne - a może się mylę - ktoś II połowa miesiąca. Jak dobrze zrozumiałam Mrsmoon i Aestima się dostosują byle sierpień.

reklama
Ja chciałabym jeszcze raz podziękować Silvie za mleko, Kati za piwko, a forever i nutrii za naprowadzenie na niezakorkowany wjazd do Warszawy - z marudzącą Mają Wasze wskazówki były na wagę złota. Nie obyło się bez przygód - Maja w niedzielę wypiła łącznie z 800ml(nie wliczając mleka) i przesiąkł jej pampers(po jakiś 3h), jak się okazało - cichaczem zrobiła również kupę:eek: Więc pokrowiec z fotelika do prania...a my znów mieliśmy moc wrażeń zapachowych:-D
Misialina​ tabsy przekazałam Kati - 1 opakowanie, bo tyle miałam

Jezioro Sulejowskie super dla nas ! nigdy nie byłam nad żadnym jeziorem no i niedaleko 200 km od nas :tak: bede huhac i dmuchac zebysmy byli w komplecie :-D

eeeeeeeeeej nie piszcie tu takich rzeczy bo na zawał padnę...... gdańsk to przecież moje podwórko i blusia z gdańska jest przecież, o jezuniu i bym wreszcie Was "na żywo" poznała :-):-):-)

niesowite to jest co piszecie o swoich wyobrazeniach, jestem bardzo was ciekawa. a ktora najwieksza gaduła????? na urlop na bank sie nie piszemy ale wrzesien jak najbardziej za:)

reklama
Do góry