reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Traschka - Młoda jest w miarę zaprzyjażniona z wózkiem jako dobrym punktem obserwacyjnym. :-p Byle nie przypinać...
Co do miejsca no to z aktywnych to znad morza to sobie tylko Doris :-) przypominam.... :eek:
Miejsce i wstępny termin wrześniowego jakoś się sam ustalił, natomiast co do wakacyjnego nad morzem to Chętne niech się określają z kalendarzem - myślę, że miejsce to szeroko pojęte okolice Gdańska - syntetycznie jednym zdaniem - Madzioolka już pisała, Dubeltówka86 jest do 04 sierpnia, Kati83 chyba od 04 ma wolne - a może się mylę - ktoś II połowa miesiąca. Jak dobrze zrozumiałam Mrsmoon i Aestima się dostosują byle sierpień.

reklama
Ja chciałabym jeszcze raz podziękować Silvie za mleko, Kati za piwko, a forever i nutrii za naprowadzenie na niezakorkowany wjazd do Warszawy - z marudzącą Mają Wasze wskazówki były na wagę złota. Nie obyło się bez przygód - Maja w niedzielę wypiła łącznie z 800ml(nie wliczając mleka) i przesiąkł jej pampers(po jakiś 3h), jak się okazało - cichaczem zrobiła również kupę:eek: Więc pokrowiec z fotelika do prania...a my znów mieliśmy moc wrażeń zapachowych:-D
Misialina​ tabsy przekazałam Kati - 1 opakowanie, bo tyle miałam

Jezioro Sulejowskie super dla nas ! nigdy nie byłam nad żadnym jeziorem no i niedaleko 200 km od nas :tak: bede huhac i dmuchac zebysmy byli w komplecie :-D

eeeeeeeeeej nie piszcie tu takich rzeczy bo na zawał padnę...... gdańsk to przecież moje podwórko i blusia z gdańska jest przecież, o jezuniu i bym wreszcie Was "na żywo" poznała :-):-):-)

niesowite to jest co piszecie o swoich wyobrazeniach, jestem bardzo was ciekawa. a ktora najwieksza gaduła????? na urlop na bank sie nie piszemy ale wrzesien jak najbardziej za:)

reklama
Do góry