reklama
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
To jak w wakacje to ja dzis przeprowadze rozmowę z D jezeli to bedzie do 14 lipca, a jeżeli później to z mamą o ile to nie będzie problem;-)
Jezioro Sulejowskie - dla mnie super bo to ok 250 km :-) a nie 340 :-)
Marta no powiem szczerze że niektóre dziewczyny sobie inaczej wyobrażałam ale wszystkie pozytywnie mnie zaskoczyły :-)
wieczorkiem napisze wiecej bo kończę za niedługo prace a MAteusz jak mnie dorwie to nie pusci :-)
Marta no powiem szczerze że niektóre dziewczyny sobie inaczej wyobrażałam ale wszystkie pozytywnie mnie zaskoczyły :-)
wieczorkiem napisze wiecej bo kończę za niedługo prace a MAteusz jak mnie dorwie to nie pusci :-)
traschka
Mama Marysi
nas na wyjazd wakacyjny nie liczcie. Mamy już plany i nie ma szans żebym uzbierała pieniądze na dodatkowy wyjazd. Szkoda...
Na zlot we wrześniu chętnie Co do odległości na zlot - naprawdę wszystko da się zrobić jak się chce. Ja jechałam sama prawie 400km. Częste przystanki, wpasowanie się w drzemki dziecka. Wadomo, że mu nie będze wygodnie i będzie jęczeć, ale kurka... całe życie poświęcam Marysi to ona może się te 6 godzin poświęcić dla mnie. Straszna krzywda się jej nie dzieje!
nutria chlebek planuję jutro! dzięk za instrukcje do picasy
forever Krysia to najgrzecnziejsze czerwcowe dziecko! Ja nie wiem czego ty od niej chcesz Żaden maluch nie wytrzymałby tyle w wózku bez ruchu
madzioolka a mnie też może twój mąż zaprosić?? Ja też chce polajkować jego zdjęcia
kati zlot w okolicach Bełchatowa trochę dyskwalifikuje dziewczyny z północy. Dla mnie super ale Gdańsk, Szczecin i Gorzów pewnie odpadnie z założenia. Choć dla mnie bomba.
marta w 80% moje wyobrażenia się potwierdziły. ALe zdarzyły się też niespodzianki
Na zlot we wrześniu chętnie Co do odległości na zlot - naprawdę wszystko da się zrobić jak się chce. Ja jechałam sama prawie 400km. Częste przystanki, wpasowanie się w drzemki dziecka. Wadomo, że mu nie będze wygodnie i będzie jęczeć, ale kurka... całe życie poświęcam Marysi to ona może się te 6 godzin poświęcić dla mnie. Straszna krzywda się jej nie dzieje!
nutria chlebek planuję jutro! dzięk za instrukcje do picasy
forever Krysia to najgrzecnziejsze czerwcowe dziecko! Ja nie wiem czego ty od niej chcesz Żaden maluch nie wytrzymałby tyle w wózku bez ruchu
madzioolka a mnie też może twój mąż zaprosić?? Ja też chce polajkować jego zdjęcia
kati zlot w okolicach Bełchatowa trochę dyskwalifikuje dziewczyny z północy. Dla mnie super ale Gdańsk, Szczecin i Gorzów pewnie odpadnie z założenia. Choć dla mnie bomba.
marta w 80% moje wyobrażenia się potwierdziły. ALe zdarzyły się też niespodzianki
Aestima
Fanka BB :)
A ja jeszcze musiałam sobie przeszeregować informacje w głowie - bo kiedy Was zobaczyłam, poplątało mi się - pytałam Trasię, czy mają zwierzaki, choc przecież wiem doskonale, że Mają kota! No szok, jak to inaczej od razu mi było, kiedy przed oczami miałam nie nick i posty, tylko prawdziwych ludzi ;-)
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Ja tak samoTrasia, najgrzeczniejszy jest Ediś:-) A co to za niespodzianki, dawaj:-) Mnie zdziwiły Wasze... głosy Inaczej je sobie wyobrażałam. A tak w ogóle czułam się jakbym Was znała całe życie i jakby to setne spotkanie nasze było:-)
trasia zaraz Ci wyślę nasz namiar fejsowy na priva
edit
trasia T juz Cie wytropił
Podziel się: