reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

mi tez sie podoba, znaczniej blizej a dla mnie to wazne bo dominika strasznie nie lubi daleko jezdzic. ten termin tez by mi pasowal bo tydzien przed mamy rocznice slubu i urodziny meza....ale to tak ciezko sie na 100 % zadeklarowac bo to kawal czasu jeszcze....

reklama
Wrzuciłam sobie mapkę - a co to jest za jezioro - to Jez. Sulejowskie? Są tam jakieś fajne tereny? Bo ja z geografii średnia jestem, mówiąc oględnie :-p

a mam jeszcze pytanie, strasznie mnie to ciekawi......czy wasze wyobrazenia(bo kazda z was miala jais obraz siebie na wzajem na podstawie tego co tu piszemy) zgodzily sie z rzeczywistoscia??? chodzi mi tak ogolnie:)bo jestem ciekawa na ile mozna poznac czlowieka na podstawie wpisow:)

Ja bardzo chętna na spotkanie, ale jak już pisałam, będę w Pl od 23 czerwca do 4 sierpnia. Ale nie patrzcie na mnie, układajcie plan tak żeby większości pasowało. Mi może kiedys się uda wpasować;-)

Dubeltówka, weź nie chrzań :-p ;-)

Marta, ja, oczywiście, trochę inaczej sobie wyobrażałam dziewczyny. Ale bardzo szybko przywykłam do rzeczywistości i zapomniałam o wyobrażeniach ;-)

my sie niestety nad polskie morze nie piszemy bo nie lubimy ale na zjazd jak najbardziej !

Czy ten wrzesniowy trzeba bedzie juz ustac powoli? :-D i gdzie ewentualnie bo kurcze przeeraza mnie 5 godzin jazdy z młodym :-(

Ja - Zołza - a wiesz, że myślałam o jez. Sulejkowskim ? :-D Podobno tam ładnie.
Marta24 - ja nie znałam tylko Madzioolki, Kati83 i Traschki. Nie wiedziałam, że Madzioolka to taka :szok: laska, a Traschka okazała się jeszcze cieplejsza w realu. :-pO Kati83 jakoś małe wyobrażenie miałam ale i tak zdecydowanie na plus. Wogóle wszystko megasympatycznie wyszło. :tak:
Ironia - dasz radę :happy: I chyba bliżej to będzie.

Wiekszości z Was pasuje wrzesień, więc specjalnie dla mnie nie ma sensu przekładać....jeszcze się później okaże, że nie bylo warto i co:sorry::-) No chyba, ze spotkanie bedzie na poczatku wakacji i we wrześniu;-)

forever no weź przestań takie głupotki wypisywać :)

Dubeltówka wakacje i wrzesień - tak by było najlepiej :) jak komuś bliżej na morze to pojedzie w wakacje, jak w centrum to pod łódź, wieksza szansa żeby sie dopasować :)

reklama
ja chętna, ale nie wiem co z naszym kijowym autem. Jak będzie to meeega długa podróż, to mazdą się nie wybierzemy a czy nowe kupimy do tego czasu- ho ho nie wiadomo. Ale jak trasa będzie przystępna, to się piszę:) A co do odległości- teraz mieliśmy tyle ile dziewczyny z Wawy tam a z powrotem tylko krócej, więc już tak nie zazdraszczajcie:-D:-) Ja jestem za okolicami łodzi.

Do góry