reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

mi tez sie podoba, znaczniej blizej a dla mnie to wazne bo dominika strasznie nie lubi daleko jezdzic. ten termin tez by mi pasowal bo tydzien przed mamy rocznice slubu i urodziny meza....ale to tak ciezko sie na 100 % zadeklarowac bo to kawal czasu jeszcze....

reklama
Wrzuciłam sobie mapkę - a co to jest za jezioro - to Jez. Sulejowskie? Są tam jakieś fajne tereny? Bo ja z geografii średnia jestem, mówiąc oględnie :-p

a mam jeszcze pytanie, strasznie mnie to ciekawi......czy wasze wyobrazenia(bo kazda z was miala jais obraz siebie na wzajem na podstawie tego co tu piszemy) zgodzily sie z rzeczywistoscia??? chodzi mi tak ogolnie:)bo jestem ciekawa na ile mozna poznac czlowieka na podstawie wpisow:)

Ja bardzo chętna na spotkanie, ale jak już pisałam, będę w Pl od 23 czerwca do 4 sierpnia. Ale nie patrzcie na mnie, układajcie plan tak żeby większości pasowało. Mi może kiedys się uda wpasować;-)

Dubeltówka, weź nie chrzań :-p ;-)

Marta, ja, oczywiście, trochę inaczej sobie wyobrażałam dziewczyny. Ale bardzo szybko przywykłam do rzeczywistości i zapomniałam o wyobrażeniach ;-)

my sie niestety nad polskie morze nie piszemy bo nie lubimy ale na zjazd jak najbardziej !

Czy ten wrzesniowy trzeba bedzie juz ustac powoli? :-D i gdzie ewentualnie bo kurcze przeeraza mnie 5 godzin jazdy z młodym :-(

Ja - Zołza - a wiesz, że myślałam o jez. Sulejkowskim ? :-D Podobno tam ładnie.
Marta24 - ja nie znałam tylko Madzioolki, Kati83 i Traschki. Nie wiedziałam, że Madzioolka to taka :szok: laska, a Traschka okazała się jeszcze cieplejsza w realu. :-pO Kati83 jakoś małe wyobrażenie miałam ale i tak zdecydowanie na plus. Wogóle wszystko megasympatycznie wyszło. :tak:
Ironia - dasz radę :happy: I chyba bliżej to będzie.

Wiekszości z Was pasuje wrzesień, więc specjalnie dla mnie nie ma sensu przekładać....jeszcze się później okaże, że nie bylo warto i co:sorry::-) No chyba, ze spotkanie bedzie na poczatku wakacji i we wrześniu;-)

forever no weź przestań takie głupotki wypisywać :)

Dubeltówka wakacje i wrzesień - tak by było najlepiej :) jak komuś bliżej na morze to pojedzie w wakacje, jak w centrum to pod łódź, wieksza szansa żeby sie dopasować :)

reklama
ja chętna, ale nie wiem co z naszym kijowym autem. Jak będzie to meeega długa podróż, to mazdą się nie wybierzemy a czy nowe kupimy do tego czasu- ho ho nie wiadomo. Ale jak trasa będzie przystępna, to się piszę:) A co do odległości- teraz mieliśmy tyle ile dziewczyny z Wawy tam a z powrotem tylko krócej, więc już tak nie zazdraszczajcie:-D:-) Ja jestem za okolicami łodzi.

Do góry