mi tez sie podoba, znaczniej blizej a dla mnie to wazne bo dominika strasznie nie lubi daleko jezdzic. ten termin tez by mi pasowal bo tydzien przed mamy rocznice slubu i urodziny meza....ale to tak ciezko sie na 100 % zadeklarowac bo to kawal czasu jeszcze....
reklama
a mam jeszcze pytanie, strasznie mnie to ciekawi......czy wasze wyobrazenia(bo kazda z was miala jais obraz siebie na wzajem na podstawie tego co tu piszemy) zgodzily sie z rzeczywistoscia??? chodzi mi tak ogolniebo jestem ciekawa na ile mozna poznac czlowieka na podstawie wpisow
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Ja bardzo chętna na spotkanie, ale jak już pisałam, będę w Pl od 23 czerwca do 4 sierpnia. Ale nie patrzcie na mnie, układajcie plan tak żeby większości pasowało. Mi może kiedys się uda wpasować;-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja - Zołza - a wiesz, że myślałam o jez. Sulejkowskim ? Podobno tam ładnie.
Marta24 - ja nie znałam tylko Madzioolki, Kati83 i Traschki. Nie wiedziałam, że Madzioolka to taka laska, a Traschka okazała się jeszcze cieplejsza w realu. O Kati83 jakoś małe wyobrażenie miałam ale i tak zdecydowanie na plus. Wogóle wszystko megasympatycznie wyszło.
Ironia - dasz radę I chyba bliżej to będzie.
Marta24 - ja nie znałam tylko Madzioolki, Kati83 i Traschki. Nie wiedziałam, że Madzioolka to taka laska, a Traschka okazała się jeszcze cieplejsza w realu. O Kati83 jakoś małe wyobrażenie miałam ale i tak zdecydowanie na plus. Wogóle wszystko megasympatycznie wyszło.
Ironia - dasz radę I chyba bliżej to będzie.
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Wiekszości z Was pasuje wrzesień, więc specjalnie dla mnie nie ma sensu przekładać....jeszcze się później okaże, że nie bylo warto i co:-) No chyba, ze spotkanie bedzie na poczatku wakacji i we wrześniu;-)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
forever no weź przestań takie głupotki wypisywać
Dubeltówka wakacje i wrzesień - tak by było najlepiej jak komuś bliżej na morze to pojedzie w wakacje, jak w centrum to pod łódź, wieksza szansa żeby sie dopasować
Dubeltówka wakacje i wrzesień - tak by było najlepiej jak komuś bliżej na morze to pojedzie w wakacje, jak w centrum to pod łódź, wieksza szansa żeby sie dopasować
reklama
Aestima
Fanka BB :)
ja chętna, ale nie wiem co z naszym kijowym autem. Jak będzie to meeega długa podróż, to mazdą się nie wybierzemy a czy nowe kupimy do tego czasu- ho ho nie wiadomo. Ale jak trasa będzie przystępna, to się piszę A co do odległości- teraz mieliśmy tyle ile dziewczyny z Wawy tam a z powrotem tylko krócej, więc już tak nie zazdraszczajcie:-) Ja jestem za okolicami łodzi.
Podziel się: