reklama
truskawkaM
Zaangażowana w BB
Mam pytanie do Bestyi odnośnie zapisów na spotkanie.
Czy jak byłam zapisana na spotkanie w grudniu (to, które się nie odbyło) to automatycznie jestem też na liście spotkania styczniowego?
Jak próbuje się zapisać to wyskakuje mi błąd rejestracji, że taki użytkownik jest zarejestrowany.
Proszę o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji.
Pozdrawiam
ja mam to samo, jednak chętnie zjawie się na spotkaniu ... tylko nie pamietam na ktorą godzine sie zapisywałam ....
Bestyja :P
Administrator
Jestescie na liście, one obowiązują, myślę,że w niedługim czasie dostaniecie mailowo informację z prośbą o potwierdzenie przybycia.
Administrator
Administrator
Także i ja dziękuję za spotkanie
było przemiło, dziewczyny przesympatyczne
świetne urozmaicenie codziennego życia i spotkania się z innymi mamami, a mój syn bardzo zadowolony nowym miejscem, zabawkami i towarzystwem
to kiedy następne?
było przemiło, dziewczyny przesympatyczne
świetne urozmaicenie codziennego życia i spotkania się z innymi mamami, a mój syn bardzo zadowolony nowym miejscem, zabawkami i towarzystwem
to kiedy następne?
Ja też jestem bardzo zadowolona, że udało mi się przyjść. Pani rehabilitantka super! Przekazała nam mnóstwo cennych informacji.. szkoda, ze spotkanie nie mogło potrwać jeszcze dłużej
Zgłaszam się już na następne spotkanie, no i czekam na wieści, bo słyszałam coś o pomyśle zorganizowania wyjazdu w czerwcu dla mam i dzieciaczków? To byłby naprawdę SUPER pomysł!
Zgłaszam się już na następne spotkanie, no i czekam na wieści, bo słyszałam coś o pomyśle zorganizowania wyjazdu w czerwcu dla mam i dzieciaczków? To byłby naprawdę SUPER pomysł!
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Ja też jestem bardzo zadowolona ze spotkania, tylko kurcze niestety nie kojarzę nicków z konkretnymi osobami na spotkaniu. Ja byłam na 10, była któraś z was?
reklama
Administrator
Dziewczyny poproszę odwiedźcie wątek czułe chwile to coś na zasadzie konkursu, tylko w innej formie
Podziel się: