reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie Aktywnych Mam - Kraków

reklama
Wraz z JOHNSON'S zapraszamy do nietypowego konkursu. Opisz w wątku momenty bliskości z maluszkiem. Wybrane prace zostaną opublikowane na stronie Johnson's baby a ich autorzy nagrodzeni zastawami kosmetyków.

Witam serdecznie wszystkie mamy ! Jestem tu pierwszy raz, ale z wielką checią dołączę do spotkań. Czy ktos mnie moze uswiadomic czy wspaniale mamuski mają ustalony jakis termin stały ? Jesli nie to moze ustalimy :-). Fajnie byłoby spotykac sie i poznawac :-). Ja jestem mama 7 letniego kochanego urwisa.

Witamy
Jeśli jesteś młodą mamą z Krakowa prosimy o wypełnienie ankiety, która zamieszczona jest pod linkiem poniżej.
Celem badania jest poznanie potrzeb kulturowych i postaw związanych z uczestnictwem młodych matek w kulturze szeroko pojętej.
Poniższa ankieta jest częścią projektu badawczego realizowanego przez studentów Wyższej Szkoły Europejskiej im.ks.Józefa Tischnera w Krakowie.
Bardzo nam pomożesz wypełniając kwestionariusz.

Kulturalnie można zawsze, jeśli tylko zechcesz !
Życzymy udanej zabawy ! :-)

Ankieta jest anonimowa. Zebrane wyniki prezentowane będą wyłącznie w postaci zestawień liczbowych i procentowych. Prosimy o szczere odpowiedzi i wypełnienie ankiety tylko raz.

https://spreadsheets.google.com/viewform?form key=dFJNeTZYTUVvcDg0U0YzUGMxOXgxY0E6MQ&theme=0AX42 CRMsmRFbUy 1hNTEyYWQxMC03NzM0LTQxZTUtOGRmOC1mNTQwYjJlMDhhNTQ& ifq

Witam. Szukam przyszłych mam z Krakowa, które miałyby ochote spotkac się od czasu do czasu, pogadać, wymienic doświadczeniami, może pójśc na jakieś wspólne zajecia ruchowe itd. Jestem obecnie w 13 tyg i żadna z moich koleżanek nie jest w ciąży, a zaledwie kilka z nich ma dzieci. Dlatego fajnie by było poznac dziewczyny w podobnym jak ja stanie :)

reklama
Witaj
No, to jestesmy obie jak na razie :). Ja mam termin na koniec czerwca. Jestem w 11 tygodniu. Mam juz 2 letnią córeczke i obecnie siedzę w domu na zwolnieniu. Zapraszam na kawke, bo czasem juz niewyrabiam z nudów.

Do góry