reklama
margot
Mamma Mia!
Dla mnie może być ten wcześniejszy.
Co do miejsca, to jestem jednak za tym, żeby to było pod Warszawą, plenerowo - no wiecie, ognichowo, grillowo, spacerowo i z kawałkiem placu zabaw dla dzieci i jakąś obszerną świetlicą w razie niepogody. W końcu chcemy się spotkać na cały weekend, żeby było bardziej wypoczynkowo.Te warszawskie miejsca nie są specjalnie atrakcyjne wg mnie. Ale się dostosuję.
Agask - będziesz pracować w szkole?
Co do miejsca, to jestem jednak za tym, żeby to było pod Warszawą, plenerowo - no wiecie, ognichowo, grillowo, spacerowo i z kawałkiem placu zabaw dla dzieci i jakąś obszerną świetlicą w razie niepogody. W końcu chcemy się spotkać na cały weekend, żeby było bardziej wypoczynkowo.Te warszawskie miejsca nie są specjalnie atrakcyjne wg mnie. Ale się dostosuję.
Agask - będziesz pracować w szkole?
J@god@
IV-V 2005, X 2009
margot też jestem zdecydowanie za agrogospodarstwem, lub czymś w tym stylu.
A Ty kiedyś pisałaś, że jak szukałaś miejsca na zeszłoroczne spotkanie, to było jakieś miejsce fajniejsze od tego co byłyśmy ale już zajęte .
Może byśmy mogły zobaczyć jak tam jest w tym roku z miejscami?
Choć ja się boję, że sierpień to jest gorący miesiąc wszędzie, bo to jednak jeszcze wakacje.
Choć z drugiej strony ludzie lubią na wakacje wyjeżdżać gdzieś dalej, a blisko Wawki, to raczej weekendowo po za sezonem .
Ale może się mylę. Ja zupełnie nie w temacie jestem.
A Ty kiedyś pisałaś, że jak szukałaś miejsca na zeszłoroczne spotkanie, to było jakieś miejsce fajniejsze od tego co byłyśmy ale już zajęte .
Może byśmy mogły zobaczyć jak tam jest w tym roku z miejscami?
Choć ja się boję, że sierpień to jest gorący miesiąc wszędzie, bo to jednak jeszcze wakacje.
Choć z drugiej strony ludzie lubią na wakacje wyjeżdżać gdzieś dalej, a blisko Wawki, to raczej weekendowo po za sezonem .
Ale może się mylę. Ja zupełnie nie w temacie jestem.
marianeczka
persona non grata
ale dala dobre kluchy. ja lubie kluchy mniam
marianeczka
persona non grata
wiecie co? ja tam po pierwsze nie wiem czy przyjade
po drugie wlasciwie jest mi wszystko jedno co gdziei jak
ale powiem wam, co mi mowila babacia moja
LEPSZE JEST WROGIEM DOBREGO
ja bym uderzala w to samo miejsce...
po drugie wlasciwie jest mi wszystko jedno co gdziei jak
ale powiem wam, co mi mowila babacia moja
LEPSZE JEST WROGIEM DOBREGO
ja bym uderzala w to samo miejsce...
ojjjjj taaaaaaaaak! pierożki palce lizać..ale dala dobre kluchy. ja lubie kluchy mniam
nawet nie wiedziałam, że ciacho było w planie
bardzo bym Was chciała znów kwietniówki zobaczyć...
mam nadzieję, że moja determinacja i w tym roku przyniesie efekty chociaż jak przypomnę sobie podróż powrotną... Miśko wykończony, burza... oj... nie było fajnie... trzymajcie więc kciuki żeby chłop dał się przekonać na mały weekendzik w gronie kilkunastu kwietniowych mam samochodem pojadę! pociągom i autobusom mówię stanowcze NIE!
reklama
Podziel się: