reklama
margot
Mamma Mia!
Jagoda to i dobrze, bo już się w zeszłym roku świetnie sprawdził przy ognichu
razem z Grzesiem Trinakrii.
Dziewczynki, w takim razie próbujemy uderzyć w to samo miejsce, co rok temu, chyba, że tam będzie zajęte. Ustalone, że będzie to weekend 22-24 sierpnia. Musimy teraz oszacować, ile nas jedzie, więc zadeklarujmy się wstępnie, kto jedzie, w jakim składzie rodzinnym i oszacujmy, na ile pewne jest to, że jedzie. Wiadomo, że zawsze są przetasowania w ostatniej chwili, ale trzeba mieć jakiś wstępny plan, żeby w ogóle rozmawiać z najemcami. Od razu zaznaczam, że ja się w tym roku nie podejmuję organizacji, bo moja sytuacja ze względu na mamę i dużą ilość pracy jest mocno niestabilna... zatem czekamy na ochotniczkę.
No to ja zaczynam
Margot + Bruno na 70%
Dziewczynki, w takim razie próbujemy uderzyć w to samo miejsce, co rok temu, chyba, że tam będzie zajęte. Ustalone, że będzie to weekend 22-24 sierpnia. Musimy teraz oszacować, ile nas jedzie, więc zadeklarujmy się wstępnie, kto jedzie, w jakim składzie rodzinnym i oszacujmy, na ile pewne jest to, że jedzie. Wiadomo, że zawsze są przetasowania w ostatniej chwili, ale trzeba mieć jakiś wstępny plan, żeby w ogóle rozmawiać z najemcami. Od razu zaznaczam, że ja się w tym roku nie podejmuję organizacji, bo moja sytuacja ze względu na mamę i dużą ilość pracy jest mocno niestabilna... zatem czekamy na ochotniczkę.
No to ja zaczynam
Margot + Bruno na 70%
J@god@
IV-V 2005, X 2009
margot jak się zorientujesz czy zeszłoroczne miejsce jest wolne, to daj znać Agask, bo wydaje mi się, że ona się podjęła organizacji, tylko w tej chwili nie ma netu, więc nie może przeczytać, że zaczęłyśmy ustalać miejsce i deklarować się.
Mi się wydaje, że można rezerwować je jak jest wolne od razu.
Mi się wydaje, że można rezerwować je jak jest wolne od razu.
reklama
Podziel się: