reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

reklama
Gosienka przyjedzie i to busem bo niestety innej możliwości nie ma ;-) We Wrocku będę coś po 10 ale zanim się doczłapię z ul. Joannitów na ul .Piastowską to trochę to potrwa ;-) , potem chwilkę zanim wybiorę buty więc spokojnie laseczki możemy się umówić na 12:15 :tak:

Szewskim targiem proponuję 12:30 (jakbym musiała auto odkopać ze śniegu).

Elvie, zrobisz rezerwację i umawiamy się na miejscu? Bo w sumie w ten ziąb bez sensu stać gdzieś na dworze.

Kobietki z Wrocławia ;-) napiszcie mi ile czasu zajmie mi droga z tej ul. Joannitów na ul. Piastowską bo nie wiem czy szukać połączeń autobusowych lub tramwajowych czy dla zdrowia potuptać na nóżkach ;-)

Elvie super :-)

Gosienka, jak dla mnie to kawał drogi (min. 30 min z buta), Joannitow jest przy dworcu, a Piastowska koło Pasażu Grunwaldzkiego (spotykałyśmy się tam z dzieciakami na placu zabaw). Najlepiej wsiądź przy dworcu w tramwajkę, znajdz połączenie na plac grunwaldzki, wysiądź na placu i jak staniesz na przeciwko pasażu, to boczna prawa od pasażu to Piastowska...stamtąd masz jakieś 10 min do tego sklepu...

ja od 12 jestem wolna, jak chcesz aby Cię skądś zgarnąć, daj znać, podjadę...

Gosieńka- Monia ma rację, z buta teoretycznie się da... ale to tylko teoria :-) jak wyjdziesz z autobusowego, to na Borowskiej masz 9 i nią sobie spokojnie się doturlasz na Grunwald.
Jakbyś chciała sobie sprawdzić godziny i ewentualnie inne połączenia to wejdź tu jakdojade.pl Wrocław - Public transport journey planer and timetables
Wyszukiwarka jest bardzo intuicyjna, piszesz dworzeci i wskakują Ci podpowiedzi :-)

reklama
Ok dziewczyny w takim razie pojadę czym się da :-D tylko nie wiem czy ja jeszcze pamiętam jak się bilet kasuje ;-)
Do jutra babeczki :-)

Monia jak by co to się do ciebie uśmiechnę i mnie po spotkaniu na busa zawieziesz :-)

Do góry