reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

gosienko dziękuję. Jak będą jedyni, to jednak nie bardzo. Szczególnie Mati jak nie ma zajęcia, to strasznie marudzi. Umorduję się tylko. W sumie ja się do was dopasuję, może uda mi się go gdzieś sprzedać, Hankę raczej muszę mieć przy sobie.

reklama
Jak chlopaki beda zdrowe, to moge ich wziac :) tylko blagam nie w kulkach, bo ja ich w Bobolandii bede lowic ;) Mi najbardziej pasowaloby takie mce jak bylyslmy zav pierwszym razem... pomyslcie i dajcie znac :)

To możemy pomyśleć o tym miejscu gdzie byłyśmy pierwszy raz,zadzwonię i popytam jak tam z terminami:tak: jak by co to mogę Helkę zabrać, starszaki to nie wiem czy będą chcieli no chyba że się skuszą na tosty które tam ostatnio szmali aż im się uszy trzęsły:-D

Monia- z tego co wiem, to to mce już jest nieczynne :-(

Może Czekoladziarnia na Połanieckiej, albo to poprzednie mce MamCzasCafe- tam było dość kameralnie :-) i tosty były :-D

Anna oj- może Ty byś się w końcu do Wro doturlała? Pasuje Ci 1 albo 2 grudnia?

Może ktoś jeszcze dotrze? Czekamy na zgłoszenia :-)

Hahahaha... dla mnie MamCzasCafe groźniejsze, bo się słonym tuczę, nie słodkim, ale jestem za... może uda nam się dzieci opanować.

Gosieńka- dzwonisz i rezerwujesz?

reklama
Mi obojętne czy to będzie 1 czy 2 :-) dopasujemy się, o ile szybko coś ustalicie.
Godzina... Bartek niby śpi 2 h od 12:00, ale jak raz nie pójdzie spać, to tragedii nie będzie... Więc też się dopasujemy :-)

Nikt spoza naszego piknego miasta nie dołączy?

Do góry