gosienko dziękuję. Jak będą jedyni, to jednak nie bardzo. Szczególnie Mati jak nie ma zajęcia, to strasznie marudzi. Umorduję się tylko. W sumie ja się do was dopasuję, może uda mi się go gdzieś sprzedać, Hankę raczej muszę mieć przy sobie.
reklama
gosienkag76
Fanka BB :)
To możemy pomyśleć o tym miejscu gdzie byłyśmy pierwszy raz,zadzwonię i popytam jak tam z terminami jak by co to mogę Helkę zabrać, starszaki to nie wiem czy będą chcieli no chyba że się skuszą na tosty które tam ostatnio szmali aż im się uszy trzęsły
no tam gdzie pierwszym razem było fajnie i dzieciarnia mniej lub bardzie pod kontrolą...wrzucam datę w kalendarz...
tu mamy kawiarnie dla mam z dziećmi:
Miejsca dla dzieci, Wrocław Kawiarnie/Restauracje
ta pierwsza wygląda całkiem rześko...
tu mamy kawiarnie dla mam z dziećmi:
Miejsca dla dzieci, Wrocław Kawiarnie/Restauracje
ta pierwsza wygląda całkiem rześko...
aniez
Monia- z tego co wiem, to to mce już jest nieczynne :-(
Może Czekoladziarnia na Połanieckiej, albo to poprzednie mce MamCzasCafe- tam było dość kameralnie :-) i tosty były
Anna oj- może Ty byś się w końcu do Wro doturlała? Pasuje Ci 1 albo 2 grudnia?
Może ktoś jeszcze dotrze? Czekamy na zgłoszenia :-)
Może Czekoladziarnia na Połanieckiej, albo to poprzednie mce MamCzasCafe- tam było dość kameralnie :-) i tosty były
Anna oj- może Ty byś się w końcu do Wro doturlała? Pasuje Ci 1 albo 2 grudnia?
Może ktoś jeszcze dotrze? Czekamy na zgłoszenia :-)
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Ja mam niestety zajęcia na uczelni 1-2 i 15-16 w grudniu :-(
gosienkag76
Dobra dzwonię tylko jaki termin 1 czy 2 ;-) i która godzina mniej więcej?
reklama
aniez
Mi obojętne czy to będzie 1 czy 2 :-) dopasujemy się, o ile szybko coś ustalicie.
Godzina... Bartek niby śpi 2 h od 12:00, ale jak raz nie pójdzie spać, to tragedii nie będzie... Więc też się dopasujemy :-)
Nikt spoza naszego piknego miasta nie dołączy?
Godzina... Bartek niby śpi 2 h od 12:00, ale jak raz nie pójdzie spać, to tragedii nie będzie... Więc też się dopasujemy :-)
Nikt spoza naszego piknego miasta nie dołączy?
Podziel się: