reklama
gosienkag76
Fanka BB :)
Nata , Kittek w takim razie zamawiam specjalny samolot z Koszalina przez Olsztyn do Wrocka no chyba że ktoś jeszcze chętny to jeszcze gdzieś może być międzylądowanie
Małż się śmieje że da mi auto na tydzień i ma sobie koleżanki poodwiedzać , zapas paliwa dostanę tylko czy mi tydzień wystarczy ;-):-)
Małż się śmieje że da mi auto na tydzień i ma sobie koleżanki poodwiedzać , zapas paliwa dostanę tylko czy mi tydzień wystarczy ;-):-)
gosienko - super, to czekamy! Właśnie się dowiedziałam, że w sobotę o 11:00 mój wujek i M. jadą na spotkanie ze stolarzem, który ma nasze schody wycenić, więc ja będę sama z Lenką i bez auta, dlatego wolę niedzielę Każda pora będzie dobra
gosienko - z tego, co czytam to chyba tylko we dwie się jutro o 15:00 widzimy. Jak chcesz to możesz wpaść do nas, ale z uwagi na choróbsko Leny lepiej bez Helenki, żeby i ona nie zachorowała. Jak się inne laski zdecydują to również zapraszam Zrobię sernik i tiramisu;-) M. zrobi kawę:-)
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Same czy z dzieciakami?? Bo może mi się uda męża namówić żeby mnie zawiózł ;-) jeśli nie bedzie to pn, wtorek i środa bo te dni mam zajęte...
Podziel się: