reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

reklama
Nata , Kittek w takim razie zamawiam specjalny samolot z Koszalina przez Olsztyn do Wrocka no chyba że ktoś jeszcze chętny to jeszcze gdzieś może być międzylądowanie :tak:
Małż się śmieje że da mi auto na tydzień i ma sobie koleżanki poodwiedzać , zapas paliwa dostanę tylko czy mi tydzień wystarczy ;-):-)

to może jeszcze wawa po drodze, dotelepała bym sie może jakoś:-D, pewnie aniam i magda ciosek byłyby też chętne

gosienko - super, to czekamy! Właśnie się dowiedziałam, że w sobotę o 11:00 mój wujek i M. jadą na spotkanie ze stolarzem, który ma nasze schody wycenić, więc ja będę sama z Lenką i bez auta, dlatego wolę niedzielę:tak: Każda pora będzie dobra:tak:

gosienko - z tego, co czytam to chyba tylko we dwie się jutro o 15:00 widzimy. Jak chcesz to możesz wpaść do nas, ale z uwagi na choróbsko Leny lepiej bez Helenki, żeby i ona nie zachorowała. Jak się inne laski zdecydują to również zapraszam:tak: Zrobię sernik i tiramisu;-) M. zrobi kawę:-)

Gosieńka, Monia, Elvie, Anna oj :-) i każda chętna i dysponująca czasem Kwietnówka- co powiecie na majówkowe spotkanie we Wrocku?

Termin i m-ce do "negocjacji" :-D

reklama
Same czy z dzieciakami?? Bo może mi się uda męża namówić żeby mnie zawiózł ;-) jeśli nie bedzie to pn, wtorek i środa bo te dni mam zajęte...

Do góry