reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

no właśnie Gosia, nie mam nic na oku...

ja tam bym posiedziała spokojnie przy jakimś żarełku i kafce w wygodnych fotelach i pogadała trochę..

Jeśli ma być z duzym parkingiem to pewnie nie rynek, ale jakieś centrum handlowe...bielany ? tam tylko pizza hut i wiecznie dużo ludzi...a w Auchanie jest otwarte papu, co mi się nie uśmiecha...

galeria dominikańska ? lody i kawka ? tam są pyszne...

no nie wiem...

co sądzicie ?

reklama
gosienka - buahaha:-D to ja Dagę postraszę, że ciężarówce się nie odmawia, bo jej myszy wszystko zjedzą:-D

Lody w Dominikańskiej się zepsuły odkąd zmienił się właściciel i są bleee, w Grycanie sto razy lepsze:tak:

Monia a ciebie małż będzie zawoził czy swoim autem śmigasz? Bo jak swoim to może ja swoją landarę u ciebie zostawię i zabiorę się z tobą co?
Ja też bym wolała coś fajnego zjeść w spokojnym miejscu , pogadać można wtedy :tak:

Elvie nastrasz ją nastrasz , ja ją oczywiście zabiorę nie ma problemu :tak:

Wronka Ty do Ilawy nie masz wcale tak daleko, jak Kittek z mezem przyjada to moze i Ty sie skusisz?:)

Kochana z miłą chęcią...ale....w tej chwili krucho z kasa , wiec nie dam rady:-(, ale bardzo dziękuje za zaproszenie i kiedys skorzystam;-0. Zresztą Ciebie też zapraszam do Bydzi. Moze mnie kiedys odwiedzisz z Olenka, może na działkę wpadniecie latem:-)

Gosia, to nie chodzi o rozmiar auta, bo w rynku to wszędzie trudno zaparkować. teraz jeszcze pozamykali te uliczki, więc w ogóle porażka. Ale faktycznie furaka możesz u mnie zostawic i M nas podrzuci.

Jak rynek, to ja lubie Da Andrea, Akropolis albo La Scala, tylko tam tak średnio z cenami...tzn. wysokie...

może być też sfinks lub piramida...tez w centrum...

Co wybierzecie to ja się dostosuje:-)

Monia to ja skorzystam z twojej propozycji i autko zostawię u ciebie, ominie mnie stres parkowania i przejazdu przez miasto które słabo znam :sorry2:

dziewczęta rozmawiałam z mamuśką i potwierdziła przyjazd. Mój J. mówi, że jej przypomniałam, tak może by zapomniała. Nie wypada mi jednak inaczej! Nie chcę Was wstrzymywać z datą, więc na tą chwilę muszę odmówić, gdyby coś się zmieniło postaram się do Was dołączyć.

Ja też tak jak Wronia zazdraszczam i z chęcią bym się do Wrocka wybrała albo do Gosieńki a razem z nią do Wrocka tylko mam zjazd wtedy i muszę odbębnić zajęcia ze studentami,ale całe wakacje jestem do dyspozycji.

Póki co do siebie zapraszam :)

Może uda nam się do Iławy pojechać niedługo.
Jak Gosi małż się zgodzi na przyjazd do Koszalina to może ktoś do naszego... tzn naszej i Gosieńkowej rodzinki dołączy ktoś w ferie. Między 16tym a 30tym stycznia?

reklama
gosia - a Ty tej mamuśki nie możesz jakoś przed albo po spotkaniu przyjąć, aby się z nami zobaczyć??

gosienka - mam nadzieję, że Daga już zdrowa i że Kac z Olką zostanie, aby ona się mogła wyrwać. Będę do Niej dzwonić, dzisiaj nie miałam jak, a poza tym święto;-)

Do góry