reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spotkania mam kwietniowych

no właśnie szkoda, że nie dojechali, brat bliźniak Kubulka nie dotarł... no ale mam nadzieję, że wyzdrowieje.
a swoją drogą to z pomorskich babeczek to super laski!
Wrocławiankom już zazdroszczę październikowego spotkania.

reklama
Elvie, Gosieńko, to o której umawiamy się w galerii? Proponuję np.11. Powrotny pociąg mam o 16:30.

A może jeszcze jakaś Kwietniówka ma ochotę dołączyć do nas?

Ale się cieszę na to niedzielne spotkanie :-)
Gosieńka super, że będziesz, bo się zmartwiłam jak na ogólnym napisałaś, że masz problem z plecami.

gosienka - wnosić Cię nie będzie musiał, bo tam windy są;-) Dobrze, że z placami już lepiej. Dbaj o siebie! Mnie też plecy napieprzają ostatnio, ale w przelocie mam gabinet medycyny wschodniej - po weekendzie się tam na masaż udam, póki brzucha nie mam i spokojnie leżeć mogę;-)

reklama
Do góry