reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

reklama
Zazdroszcze wam tych spotkań, ja na tej mojej wiosce uwiazana bez prawka troche jestem, ale gdyby ktoś miał ochotę odwiedzić Wrocław, to ja sie chętnie spotkam:)) bo do Wrocławia to pks-em sie dowiozę:)

strega do kiedy jesteś w Krakowie?
Jestem do soboty czyli do 16 pazdziernika.
Przepraszam,ze tak pozno odpisuje, ale jak jestem w domu to nie czesto zagladam na forum...o 1001 spraw do zlatwienia albo jedyna okazaj na odpoczynek bierny heheh. Mateusz czynnie rozpieszczan przez dziadkow a ja dawaj nadrabiam seriale hehe.

dziewczyny, czy 15 październik pasowałby Wam?
15.10 mi pasuje, ale rano bo juz popoludnie mam zarezrwowane na urodziny kolegi.

mi tez pasuję :)
asieek ?
estragon?
katagorka ?
i do luthien trzeba napisać

strega do ktorej jesteś dyspozycyjna? tzn do której max możesz siedzieć ?

reklama
nie mam ograniczen czasowych...generalnie wolalabym popoludniu, bo my juz jemy papki recznej roboty a wole je na swiezo przygotowywac..ale jak bedzie rano tzn przed poludniem i pociagniemy dojego pory obiadowej to najwyzej podam odgrzewane na miejscu.
ale jesli mowa o 15 piatku to moze byc rano bo pozniej ok 17 mam ta impreze niespodzianke urodzinowa kolegi..wiec 15 piatek przed poludniem

Ostatnia edycja:
Do góry