reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

No ja juz sie melduje w Krakowie....dolecielismy calo i zdrowo.

Hmmm piszecie piatek...myslalam, ze padla ta wersja piatkowo i juz w miedzyczasie umowilam sie z moimi kolezankami. Jedna lada dzien moze urodzic wiec nie bardzo moge przkladac.
Jesli milaybyscie ochote spotkac sie w przyszlym tyg to chetnie..tylko gdzies w Krakowie...bo bede bez auta, bo mama juz wraca co pracy. Wiem ,ze istnieja autobusy, ale moj Mateusz dzikus i specjalnie to na dlugie dystanse nie jezdzi autobusami i niestety taka jazda wyzwala u niego przerazenie w oczach...a moze to krakowskie dziury na drodze tak na niego dzialaja. W przyszlym tygodniu mozemy sie wybrac na sanki hehehe widziaam ze zapowiadali snieg heheh
Mam nadzieje,ze ta prognoza sie nie sprawdzi
Ja jestem do 16 padziernika czyli do soboty nastepnej.

reklama
no a ja zakatarzona:/, więc też wolałabym przyszły tydzień, bo nie chciałabym dzieciaczków pozarażac.

a może Nikita się zdecyduje znów przyjechac:-p???

dziewczyny ja się wybieram w tygodniu do krakowa stare kąty odwiedzić, spotkac się z dziewczynami ze starej firmy, tylko, żeby sniegu nie było...

Mi pasuje każdy dzień oprócz 12stego (szpital) no to może w tym miejscu co ostatnio byłyśmy-famiga;> ?
26.09 - 04.10 jestem we Włoszech.

No ja niestety odpadam na jakies dwa tygodnie :-(.Majka musi się wyleczyć całkowicie żeby nie pozarażac dzieci,a ja też nie zostawię jej w domu i nie pojade bo nie miałabym serca jej takiej schorowanej zostawiać.Więc mam nadzieję że będzie jeszcze jakies spotkanko za te dwa tygodnie :tak:.

reklama
Do góry