reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

Aga, to proponuję, abyśmy w sprawie godziny dostosowały się do Ciebie :) bo masz najdalej. Manufaktura jak najbardziej. Mi wszystko jedno gdzie. Pewnie najlepiej w jakiejś knajpce, w razie jakby trzeba było dziecko nakarmic, to zawsze wygodniej :)

reklama
Mojego to najprędzej mogę porzucić chwilowo w Sony lub Electro World i wszelkich innych sklepach w których są komputery i konsole ;)
O,wampi to twój by sie z moim nadał,bo ten jak jesteśmy w manu,to musi wleźć w niemal każdy sklep ze sprzętem,komputerami innymi tego typu gadżetami,co nie zawsze mi pasuje :crazy:
No ,to teraz spotkanko mamy gotowe,jesio godzina.Aga zapodawaj godzinę i już.Łoł ale będzie gromadne spotkanko łódzkie to hoho

ale ja nie wracam do pracy:(
będę od 28.09 w Krakowie ale nie wiem ile, wszystko zależny czy będę musiała zostać na rehabilitacje czy nie, zawsze można zorganizować 2 spotkania
wiec pytanie do dziewczyn: czy 28-30 wrzesień byłybyście chętne na spotkanie w Krakowie ?

komi do mnie 418 przez Warszawę i prawie przez Łódź :-)

afi mi wszystko jedno, tzn, myślę,że koło 10 rano moglibyśmy wyjechać i tak koło 11,30 byśmy byli. bo chyba w Niedzielę w Zgierzu korków nie będzie??

no to spoko, pasuje wam coś koło 11.30 czy wolicie później? bo nam to wszystko jedno, bo i tak do wieczora pewnie będziem y w Łodzi :-p

reklama
Do góry