reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

reklama
No to Aga, ekipa zebrana :)
jak dobrze rozumiem, to wiekszości pasuje 26, czyli będzie Agnieszka, Oleśka, Kurczak, Ja, Aga :)
trzebaby jeszcze Malinę wyciągnąć :)
i Aguśkę24mir :)

Malina i Aguśka24mir, pasuje Wam 26 wrzesnia?

No i może Wampi wpadłaby chociaż na godzinkę? Jakbyśmy się umówiły w manufakturze, to może męża udałoby się wysłać do empiku, albo Go Sportu? :p

Ostatnia edycja:
No widze ,ze lodzianki sie zorganizowaly a jak tak z krakowskim spotkaniem? widzialyscie sie juz moze?
Jesli nie i mialybyscie ochote na jakies spotkanko to ja bym sie pisala na pazdziernik, bo akurat przylatuje..pasuja mi terminy od 7 do 15 padziernika.. bede juz od 6 ..ale dzien przylotu pdpada bo zawsze tego dni Mateusz lekko rozbity jest...tak na niego wplywa lot.

Mojego to najprędzej mogę porzucić chwilowo w Sony lub Electro World i wszelkich innych sklepach w których są komputery i konsole ;)

No zobaczę jak to tam wyjdzie mi z tym 26 i jak coś to dam znać czy będę, no a jak nie, to spotkamy się innym razem może nie w tak licznym gronie, ale liczę na to, że chociaż część z Was wreszcie uda mi się poznać osobiście :)

to trzymam kciuki, aby tego dnia mąż miał coś baaardzo ważnego do załatwienia w Electro World ;P

dziewczyny własnie gadałam z moim M 26.09 pasuje jak najbardziej..
tylko gdzie? żeby on też mógł sobie sam pochodzić po sklepach ;)
więc może Manufaktura? :-)
określcie się jeszcze z godziną i my napewno przyjedziemy :-)
aj, jak fajnie :-D

reklama
Do góry