reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkania majówek

Jeśli pogoda dopisze, to powinniśmy jutro być na basenie na wiśle, także jak rzucicie jakieś szczegółowe info, to może dotrzemy:happy:.

reklama
Nie obiecuje w 100%...bo z moim urwisem to moge sobie obiecywac ....ale jak akurat nie bedzie przechodzic jakas nawalnica.... i jak ksieciunio nie odmowi kategorycznie przejazdzki samochodem ( ma na to ostatanio alergie i czesto robi awanturke i nie wsiadzie do auta i kropka ) to postaramy sie byc w parku...ale tak jak Estragon pisze ...rzuc szczegolem elwira...gdzie konkretniej. My pewnie blizej 17 niz 16....bo Mateusz jest ostatanio popoludniowy / pozyrtecowy spioch....i musze go budzic i zazwyczaj to trwa i trwa

zaraz przy głównym wejściu jest taki fajny mały, ogrodzony, ławeczki blisko i o tym myślałam ale konkretnie się nigdzie nie umówiłyśmy. Będziemy się zdzwaniać.

Mam zamiar byc...ale moje dziecie jeszcze nie spi....nie wiem czy uda mi sinie dopuscic do tego by nie spal w ogole, bo dopiero niedawno zjadl pelny talerz pasta al tonno... i pewnie po takim obiedz etez bym zasnela....no nic najwyzej bede go budzic.

Elwiwas ktore to wejscie to glowne..od al 3 maja ? Ja w kazdym badz razie zaparkuje chyba na Ingardena i pozniej bede Was szukac. W grupie zostawie nr tel.

reklama
Do góry