reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkania majówek

Może nie godzinę ale tam można się pogubić to fakt. Tak jak się umawiałyśmy wyjdę po Ciebie i już :)
dokladnie.. a i jak powiedzialam mojemu mezowi ze po mnie wyjdziesz to mowi, ze jest spokojny, ze mnie nie porwą już w tej stolicy....:tak::tak:
pomyslalby kto, że tak od razu będą się na mnie rzucać!!:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Nie wiem... jeszcze o tym nie rozmawiałyśmy. Pewnie dostosujemy się do dziewczyn z Warszawy, więc trzeba poczekać, aż Alis się wypowie ;)

To ja się dostosuję do Was! :) Mi to wszystko jedno na którą godzinę, i tak będę miała cały dzień wolny więc mogę siedzieć w Łodzi od rana do nocy ;) Jeśli chodzi o to czy z dziećmi czy bez, to wiadomo, że mi akurat łatwiej i szybciej byłoby bez dziecka pojechać ale nie byłoby też problemu abym Majkę zabrała ;P

reklama
Do góry