reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkania majówek

Julita, no właśnie z tym może być problem, bo ja nie będę miała zupełnie jak i kiedy podjechać do Starachowic, tzn będę wracać przez nie, ale późnym wieczorem jak Tocha uśnie.
Proponowałam O-c bo będę mieć maks 1,5 h...niestety, strasznie mało...

reklama
Julita, no właśnie z tym może być problem, bo ja nie będę miała zupełnie jak i kiedy podjechać do Starachowic, tzn będę wracać przez nie, ale późnym wieczorem jak Tocha uśnie.
Proponowałam O-c bo będę mieć maks 1,5 h...niestety, strasznie mało...
ok, czyli O-c w jakich godzinach??
bo szczerze to mało znam ostrowiec:( i będę musiała wcześniej wyjechać.

Julitka, może tak o 15 w niedzielę??? co do miejsca, na razie nie wiem..napiszę, jak na coś wpadnę

Julitka, może tak o 15 w niedzielę??? co do miejsca, na razie nie wiem..napiszę, jak na coś wpadnę
nie ma sprawy:)
napisz mi na pw twój nr telefonu będzie nam lepiej się później kontaktować:)

no i muszę to napisać, jeśli dopadnie mnie migrena to nie dam rady, ale mam przeogromną nadzieję że o mnie zapomni w tym mc;P

Wiolan ale przecież umawiałyśmy się, że wyjdę po Ciebie na peron? I tak, do Złotych można wejść bezpośrednio z Centralnego, nie wychodząc na powierzchnię :tak:

alis, ja mysle, ze razem pojdziemy.. innej opcji nie ma.. tylko dlatego damy rade w 10 minut .. inaczej z godzinnym opoznieniem pewnie bym dotarla...

reklama
Do góry