reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
dziewczyny z Lodzi.. ja bede na 100% swoim autem 25-26 stycznia w Łodzi.. zatrzymuje sie tutaj: Hotel Borowiecki – Hotel Łódź, pokoje, noclegi Łódź
bede 25 stycznia ale dosc pozno bo 18-19 a 26 mam audit do 17, wiec tez moglabym, jesli ktoras by chciala lub miala mozliwosci, 26 po moim audicie na jakas kawke sie wybrac?? bedzie mi potrzebna na droge...
bede 25 stycznia ale dosc pozno bo 18-19 a 26 mam audit do 17, wiec tez moglabym, jesli ktoras by chciala lub miala mozliwosci, 26 po moim audicie na jakas kawke sie wybrac?? bedzie mi potrzebna na droge...
estragon
mamusia synusia:P
??? yyyy he??a może z okolic nas nawiedzi ?
dziewczyny z Lodzi.. ja bede na 100% swoim autem 25-26 stycznia w Łodzi.. zatrzymuje sie tutaj: Hotel Borowiecki – Hotel Łódź, pokoje, noclegi Łódź
ja tak! i wszystko mi jedno w który dzien :-) dostosuje sie do wiekszosci :-)
kurczak1305
mamusia synusia
Ja 26 na dzień dzisiejszy pracuję do 15.00 ,a jak Ty masz ten audit to ja z godzinę tylko bym mogła być,bo mój ma nockidziewczyny z Lodzi.. ja bede na 100% swoim autem 25-26 stycznia w Łodzi.. zatrzymuje sie tutaj: Hotel Borowiecki – Hotel Łódź, pokoje, noclegi Łódź
a swoją drogą,nawet nie wiedziałam,ze tam jakiś hotel jest hehe
Ostatnia edycja:
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Ten hotel Borowiecki to blisko mnie i Afi
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Ten hotel Borowiecki to blisko mnie i Afi
ha ha.. ja już wszystko wiem)))
reklama