reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

hmmm...no to nie wiem jak się zgadamy...bo ja zatrzymałam się u znajomych i nie zawsze mam dostęp do kompa :-( a po drugie będę poza domem bo idę na ten egzamin:-( mam nadzieję że jak wróce uda mi się tu zajrzeć...no chyba że będzie mega lipna pogoda:/

reklama
no więc ku gwoli formalności.. odwołali mi audit w dniu 20-22 w Woli Łaskiej.. nie muszę dodawać że siłą rzeczy mnie nie będzie w okolicach Łodzi??? buuuu:(((

mamy busa o 11.10 spod GK:-) Może jednak?
katagorka aż sprawdziłam na mapie i ja mam ok. 19 km, a ty ok. 21 km. Budźcie się jutro wcześniej, bo chcę Gabrysię poznac:)

Ostatnia edycja:
reklama
kiedyś były autobusy mpk, ale nie wiem czy nadal jeżdżą. Ja się wybieram chyba bez wózka. Będzie nasz debiut autobusowo-bezwózkowy:-)

Do góry