reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

reklama
Jeśli aura będzie sprzyjać, to ja twardo obstaję przy plenerze. Nie chcę dusić Jagody w kawiarni gdy pogada będzie wyganiała na spacer.

Aga, nie martw się. Zostawisz męża w manu, a parki są niedaleko ;) a spod manu cie odbiorę :)

A jak Wam pasuje pierwszy weekend kwietnia? obojętnie czy sobota czy niedziela? ja już zmotoryzowana jestem więc nic mi nie straszne no i czasowa jestem, a wy jak Łodzianki i inne majówki chętne?
to ja tez sie pisze:-)moge? czy juz brak miejsc?:-D;-)
pogadam potem z T ,czy mnie zawiezie?
I tez wolalabym swierze powietrze bo w mano pewnie bedzie duzo ludzi na zakupach,i glosno,nawetnie bedzie mozna pogadac

natalia slyszalam dzisiaj ze w weekend ma padac,ktos mi mowil wiec nie wiem na ile to prawda

reklama
ja dam znac w sobotę... nie wiem co z Jagodą... antybiotyk jej zaszkodził i musimy odstawić :( nie wiem co będzie po odstawieniu :/ ale wy sie umawijcie, ja sie dostosuje

Do góry