reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

to sie w łodzi szykuje spotkanko bo nie jestem w temacie i warszawianki maja do nas przyjechac czy łodzianki jada do warszawy na spotkanko ?
dzieki za informacje
bo tym razem do łodzi bym sie z Pawełekiem wybrała :)

reklama
No spotkanko w Łodzi i to Warszawianki mają wpaść. Ja również się piszę. Może być niedziela, za tydzień- bo to wtedy wypada już pierwszy weekend kwietnia. Tylko żeby było ładniej niż dzisiaj :wściekła/y: Widziałyście co się za oknem dzieje?

mi pasuje lepiej w manu, wtedy M czymś się zajmie ;)
tylko czy znajdziemy gdzieś miejsce na tyle osób?
bo podejrzewam, że może nas być około 10 dziewczyn + dzieciaczki

Widzę,że spotkanie znów się szykuje,a Nadia znów po chorobie :-( Zapytam się we wtorek lekarza, kurczę szkoda,mojej Naduśki to już nikt nie pozna :-(
No i będzie to weekend po mojej obronie,więc nie wiem czy będę na siłach,zobaczymy

Ostatnia edycja:
A która chętna ze mną się spotkać???
Widzę że lubicie wycieczki więc zapraszam w góry świętokrzyskie :-D:-):-):tak:

No ładnie,teraz doczytuję tutaj ,że spotkanka się kroją,tak to jest jak się nigdzie poza głównym i grupą nie szwenda , oczywizda jestem na tak i obojętne kiedy
Fajnie by było ,jakby ciepło było i by można było cos dorwać na powietrzu ,knajpę z dobrym żarełem,bo w manu to już chyba tyle miejsc nie znajdziemy tam gdzie ostatnio,chyba że fartem jakim

Julita,ale mi się podoba w górach świętokrzyskich,kope lat temu tam byłam z podstawówki,ale cały czas pamiętam tę wycieczkę

reklama
Kurczak ja tak dobrze jeszcze łodźkich knajp nie znam (można powiedzieć, że jeszcze w żadnej nie byłam), ale myślisz że jest taka która pomieści ok 10 matek z wózkami i dziećmi ;-)

Do góry