reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania Aktywnych Mam z Opola i okolic

reklama
Dziewczyny, jeśli chodzi o organizację kolejnego spotkania to może być tak że nie dostaniemy dofinansowania. Z tego co się dowiedziałam J&J sponsoruje dużo miast i rzadko się zdarza że dwa razy pod rząd sponsoruje to samo miasto. Tego nie wiedziałam wcześniej. Trochę zaskoczyłam Bestyję tym szybkim spotkaniem :tak:
Możliwe że teraz dostaniemy chociaż część pieniędzy.

I jeszcze dwie informacje - tatusiowie też muszą się zalogować na Aktywnych Mamach jeśli mają przyjść na spotkanie :tak: No i zachęcają nas do zgłoszenia grupy do konkursu na AM, idę obczaić co to za konkurs.

edit: http://aktywnemamy.pl/contest,index.html to jest ten konkurs, zajrzyjcie. Co Wy na to?

Ostatnia edycja:
Amelkowa :-)

ja jestem za ;-) rywalizacja (zdrowa) to dobra rzecz ;-)

a mozna tam ująć poprzednie spotkania??? bo z urodzin Agi to nawet fotki mamy :-)

edit: obczajówa zakonczone...efekt??? ale konkurencja... az 3 kluby sa... Amelkowa :-) zgłaszaj nas :-) damy radę i WYGRAMY :-)

Ostatnia edycja:
Amelkowa - melduję, że już Mojego P. zapisałam na spotkanie (drago84 to on) :-). Oczywiście jeśli trzeba będzie się złożyć to jak dla mnie nie ma problemu. A co do konkursu to też jestem za, kto wie, moze wygramy:-)

Na spotkaniu będzie też Ania - instruktorka, z dwójką dzieci. Jedno do pokazu wiązania, drugie się będzie bawić.

Amelkowa a czy ja muszę mojego męża koniecznie logować na Aktywnych Mamach, zaraz będzie chciał mój nick, pewnie zacznie śledzić forum, a to miejsce stało się dla mnie odskocznią gdzie mogę sobie trochę ponarzekać. ;-)

Amelkowa a czy ja muszę mojego męża koniecznie logować na Aktywnych Mamach, zaraz będzie chciał mój nick, pewnie zacznie śledzić forum, a to miejsce stało się dla mnie odskocznią gdzie mogę sobie trochę ponarzekać. ;-)

Arcobaleno niestety tak

zawsze mamy wyjście z sytuacji. Założ konto mężowi i zapisz go na spotkanie.

ja też chciałam to wczoraj zaproponowac :-) ale padłam na twarz :-(

dziewczyny kochane... nie wiem czy będę w czwartek na spotkaniu :-( prawdopodobnie nie :-( :-( :-(

koleżanka załatwiła mi wizytę i badania w Centrum Alergologii ale musimy tam być do srody do 12:00 żeby pani dr wypisała zlecenia na badania bo potem jej nie bedzie...w czwartek i w piątek badania...

strasznie żałuję bo chciałam się nauczyc wiązania na biodrze i moze Monie na plecy przerzucic... dobrze słuchajcie i mi potem korepetycji udzielicie ;-)

Arcobaleno :-) postaram się podrzucic chustę Amelkowej albo Agnieszce żebyś miała na czym ćwiczyć ;-)

reklama
Do góry