reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania Aktywnych Mam z Opola i okolic

Bestyjo dzięki :-)

Wiecie co, mamy limit na 10 rodzin a nie 10 osób. Sprawdzę czy uda mi się coś zmienić na AM bo na razie w sumie jest zalogowanych 7 rodzin.
Opłata za część sali na której będą warsztaty jest ogólna - nie od osoby.
Potem za każde starsze dziecko jest określona kwota za 2h zabaw na sali, która jest ogólnie otwarta.
Instruktorka chustowa bierze określoną stawkę od całej rodziny i stąd limit.

Ja za chrześniaka M zapłacę osobno.

EDIT: Udało mi się zmienić limit osób, Anik zapisuj małża :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
EEEEJJJJ dziewczyny, bierzemy udział w konkursie:

http://aktywnemamy.pl/contest,ranking.html

trza głosować!!! Można oddać tylko jeden głos.
Możemy same na siebie też ;-)

podeślijcie linka tam gdzie się da ;-) Aaa i jak macie możliwość dostępu do różnych komputerów to zagłosujcie skąd się da :-) małe oszustwo, ale trudno, tak to działa w necie... ;-)

Ostatnia edycja:
Aga no mój raczej też chusty nie będzie wiązał,ale myslałm,ze jak chce w ogóle przyjść to trzeba się zapisać.
Ale skoro limit jest na rodziny a nie osoby to chyba nie ma znaczenia czy nasza rodzina będzie w 2 czy w 3?

wg mnie pierwszeństwo powinny mieć mamy chustujące i chcące chustować, potem udzielające się na forum i na koncu tajniaczki ktore się okopały i nie wiedziec czemu nie chcą plotkować ;-)

Ja bede z Dominikiem i Patrykiem czyli jedno dziecko powyzej roku:tak:
Hiox sala zabaw bedzie wtedy otwarta dla wszystkich, my mamy wynajety tylko kacik dla maluchow, wiec jesli sie nie uczestniczy w spotkaniu to tez mozna przyjsc z dzieckiem:tak:

Ja za chrześniaka M zapłacę osobno.

My tez będziemy w Smoczej Jamie w czasie waszego spotkania AM :tak: Skorzystamy socjalizujac się z dziecmi (im wiecej znanych tym lepiej :-)), bo to u nas najcenniejsze dla zdrowia obecnie :tak:.
Oczywiscie za siebie płacimy :tak:

reklama
Do góry