reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania Aktywnych Mam z Opola i okolic

Ja będę z moim trzymiesięcznym Nikosiem i moim mężem :-)
Amekowa dzięki :-) powoli się uzależniam od BB, nigdy nie korzystałam z forum a to bardzo mi się podoba :-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej ja już się zapisałam ale nie wiem czy będę z mężem czy tylko z dwójką dzieci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak zwykle moj \a druga połowa pracuje gggrrrrrr i chyba nie da rady zeby sobie wziął wolne (no nic zobaczymy) w kadym razie ja będę z dwójką i dwiema chustami, w razie czego poproszę was o pomoc przy wypakowaniu całego majdanu i zapakowniu spowrotem oki?? :-):-):-):-):-):-):-):-)

Ja bym chciała i się zapiszę,ale zawsze mogę zrezygnowac jeśli będzie więcej mam chustujących.Będziemy w trójkę.
A czy mam wziąść sobie lalkę i chustę? Bo to i to będę musiała pozyczyc jakby co.

I jeszcze mam pytanie,bo Aga napisała,że mamy wynajęty kącik,tzn ,ze nie będzie można korzystać z sali zabaw bez płacenia?

Co do organizacji kolejnych spotkań,to ja moge spróbowac.Tylko nie wiem jak to jest jak np.Chciałybyśmy spotkanie z pediatrą to czy mamy szukać lekarza ,który przyjdzie po znajomości i za darmo (takiego nie znam:no:) czy mamy jakieś pieniązki w budżeci ,zeby takiej osobie zapłacić?

Aaa i po raz 3 edytuję: Anik pomożemy!!!! :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Super się trafiły te warsztaty:-) Ja też się piszę jak najbardziej, z Naszym Małym szkrabem i mężem. Mam nadzieję, że Pani będzie miała kilka dodatkowych Chust, bo zamierzam takową nabyć, tylko nie wiem, czy Mój łobuz będzie chciał w niej siedzieć:-). Oczywiście jeśli koszty będą wyższe niż mogą to też jestem za;-)

Magda, dzieci moga się bawić, my mamy kącik na nasze spotkanie, a na sali zabaw będą tez inne dzieci, smoczej jamy nie da się wynająć całej:no:
A na spotkania jest pewien budżet, którego nie możemy przekroczyć, tzn możemy, ale na reszte musiałybyśmy się zrzucić:tak: Pediatra nie przychodzi za darmo, ma za to spotkanie zapłacone;-)

Aha czyli przed zorganizowaniem takiego spotaknia musiałabym sie dowiedzić ile mniej więcej możemy takiemu lekarzowi zapłacić,żebym wiedziała na czym stoimy.Kto mi taką informację może podac? Amelkowa?

Aha czyli przed zorganizowaniem takiego spotaknia musiałabym sie dowiedzić ile mniej więcej możemy takiemu lekarzowi zapłacić,żebym wiedziała na czym stoimy.Kto mi taką informację może podac? Amelkowa?

Magda musimy znać koszt całego spotkania, tzn wynajęcie sali, opiekunka itp, sala mniej więce wiemy ile kosztuje, opiekunke załatwiamy + jakies napoje to wiemy ile nam zostaje na oplacenie osoby prowadzacej takie spotkanie, teraz trzeba by sie dowiedziec ile taki pediatra chce za 2h wykładu ?????? ;-)

Oki to ja mogę się zapytać naszego pediatry ile by wziął i czy w ogóle by przyszedł. U pani dr Kuty kiedys z młodym byłam,ale nr mi sie zapodział.Ma któras z Was nr?

reklama
Do góry