reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania Aktywnych Mam z Opola i okolic

dziewczyny wrzucajcie tematy ;-)

Rubi nie pamiętam co to był za temat... O chustowych warsztatach mówiłam, że w sierpniu, bo już wstępnie powiedziałam znajomej... Ale mogą być też we wrześniu, jeśli jakiś temat będzie miał więcej chętnych.

Mi by się jeszcze podobało coś o zdrowym odżywianiu - jak gotować dla maluchów, jak wybierać składniki, gdzie kupować itd. Chodzi o to żeby dieta była zbilansowana, bo jest ogólnie skłonność do przebiałkowania i chciałabym tego uniknąć.
Dietetyk jest w szpitalu na Reymonta np.

reklama
a może do tych zabaw wspomagających rozwój ruchowy dorzucić zabawy wzmagające więź między dzieckiem a rodzicami w wieku
- do roku
-2 lat
-3 lat
itd taki mały cykl spotkań :sorry2:

U nas basen odpada z tych samych powodw co u Anik-mlody nawet sie juz kapac nie lubi w wannie,o myciu glowy nie wspomne.Na malinie tez byla tragedia zeby wejsc do wody,ostatecznie sie przekonal do baseniku dmuchanego.A chcelismy dobrze,chodzac na te zajecia na basenie i wyszlo odwrotnie,zla jestem na siebie przez to strasznie.
Mi sie ten pomysl z robieniem roznych zabawek wlasnorecznie na spotkaniu bardzo spodobal:tak:

wiem ,że w innych miastach są osoby które prowadzą warsztaty, "wspomaganie rozwoju emocjonalnego dziecka poprzez zabawę" w takich warsztatach uczestniczą i dzieci i rodzice.
Może u Was też jest ktoś taki?

i jeszcze mam do was prośbe. Wrzućcie na AM.pl ( nawet skopiujcie) swoje komentarze dotyczace spotkania. To bardzo ważne by móc organizować kolejne.
Jeśli któraś z was robiła zdjęcia to proszę o wstawienie kilku.

Ostatnia edycja:
Amelkowa dobry pomysł z tematem bilansowania diety ... chyba nam w zimie nie bedzie się nudzic ;-)

wiem ,że w innych miastach są osoby które prowadzą warsztaty, "wspomaganie rozwoju emocjonalnego dziecka poprzez zabawę" w takich warsztatach uczestniczą i dzieci i rodzice.
Może u Was też jest ktoś taki?

ja bym baaardzo chętnie odliczyła się z karolką na takich zajęciach :) :) :)

reklama
dobra, jest parę tematów, to na razie starczy.

Jak obczaję jak się robi sondę, to ją zrobię.
Dziewczyny, pozwolicie żeby te warsztaty chustowe były pierwsze? A w sondzie będzie reszta? :sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry