reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sposoby na zasypianie

reklama
u mnie w sypialni 30 stopni, za chwile pojawi sie tam słońce wiec bedzie jeszcze wiecej

osinka pisze:
u mnie w domu 32 stopnie, maleńka śpi u mnie na ręku, łepinkę ma całą mokrą, a wentylatory mało co pomagają, chyba kupimy klimatyzator, bo mam dość upałów

Nie wiem ile stopni mam w domu, ale mała też nie potrafi spać.
Właśnie zasnęła na moich rękach... i tak się dodatkowo grzejemy ;D

Kiedys to jak sie Majka budzila to bylo na karmienie,a teraz to mamy nowosc- budzi sie bo sie we snie przekreca ale nie robi tego jeszcze tak szybko i sprawnie,no i sie budzi z placzem.Musze jej pomoc,bo zawsze sobie przyciska albo jedna albo druga raczke jak sie na brzuszek przekreca :laugh: .A dzis jak sie przebudzilam (Majka spala ze mna,bo Bartek mial nocny dyzur), to patrze,a cora sie przekrecila na 90 stopni i na brzuszku w dodatku i wesolo sobie gada do kaderki :D

MOja Majka tez rano na spacerku pospala z godzinke,a pozniej gdziez z 30 minut.Moze pospalaby sobie dluzej ale strasznie jej sie ulalo no i sie obudzila na dobre.Ale chumorku tez jej nie brakuje- gada jak nakrecona :laugh: A ja ledwo zyje...

reklama
fionka pisze:
mój tez tyle że cały czas wyje a ja zaraz zwariuję :mad:

Może mu gorąco?
Na Martnkę działa kąpiel. Robie trochę chłodniejszą niz zwykłą i bez mydełka.
I działa! Wczoraj tak zrobiłam koło 4, to do konca dnia miała uśmiech na buzi.

Do góry