wiki17082007
Sierpniowa mama'07
Hej dziewczyny powiem wam szczerze moja Wiktoria ma 3 miesiące i 20 dni a juz dobry tydzień je obiadki bobovity. Niestety z przyczyn od nas nie zależnych nie mogłam karmic piersią (karmilam dwa tygodnie) później mleko modyfikowane ale Wiki jadla bardzo mało. Bałam sie żeby nie dostala anemii, ale jak skończyła 3 miesiące spróbowalam wsypać jej na 120 ml mleka jedną czubatą łyżeczkę kaszki. wystarczyło zmienić smak i zaczęła więcej jeść. Raz podałam jej obiadek troszkę zjadła ale była wielka męczarnia. Teraz po tygodniu nie daje jej jeszcze całego słoiczka raczej połowę alę wcina aż słychać jak cmoka, nawet nie myslałam że takie dziecko tak ładnie je z łyżeczki. Najbardziej jej smakuje Zupka ze świerzych warzyw, i ziemniaczki ze szpinakiem. jak dostaje deserki to sie troszkę krzywi ale też zjada.
A jeśli chodzi op gotowanie to poprostu nie ma sensu uważam że te kupne zupki czy deserki czy obiadki są tak urozmaicone smakami, że nie opłaca się robic ich samemu.
A jeśli chodzi op gotowanie to poprostu nie ma sensu uważam że te kupne zupki czy deserki czy obiadki są tak urozmaicone smakami, że nie opłaca się robic ich samemu.