ADAŚ SZCZYPCZYK MAŁY GADUŁA Z KRAKOWA wzrost 110, waga lekka czyli 18 kg, wiek 3,5.Urodziłem się o 15.45 w środę!!! Jak sie urodziłem ważyłem sporo bo 4150 i mierzyłem 60 cm,a w dodatku tatuś był przy mnie od samego początku.To wszystko wydażyło się w krakowie- szpital Rydygiera.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witajcie!
Spis został uzupełniony. Czekam tylko na odpowiedzi od osób, do których wysłałam PW z prośbą o uzupełnienie brakujących informacji. Proszę, byście odsyłały je również w formie prywatnych wiadomości.
Jednocześnie proszę o PW, gdybyście zauważyły jakieś błędy w spisie.
Przypominam, że spis jest uaktualniany na pierwszej stronie tematu.
Pozdrawiam cieplutko wszystkie mamusie i ich pociechy.
Elfia wiedźma
Spis został uzupełniony. Czekam tylko na odpowiedzi od osób, do których wysłałam PW z prośbą o uzupełnienie brakujących informacji. Proszę, byście odsyłały je również w formie prywatnych wiadomości.
Jednocześnie proszę o PW, gdybyście zauważyły jakieś błędy w spisie.
Przypominam, że spis jest uaktualniany na pierwszej stronie tematu.
Pozdrawiam cieplutko wszystkie mamusie i ich pociechy.
Elfia wiedźma
Rany dziewczyny...ja was proszę...już naprawdę nie mam siły tłumaczyć...Ten wątek nie jest po to, żeby wrzucać tu zdjęcia i robić z niego galerię, od tego są inne tematy. To jest SPIS forumowych dzieciaczków więc ograniczcie się proszę do podawania danych do spisu
Dziękuję za uwagę
Wiedźmowata
Dziękuję za uwagę
Wiedźmowata
adusia0503
Fanka BB :)
Halo halo!!! LIRIEL!!! Paulina Wiktoria urodziła sie 14.11.2003!!!!! W spisie jest pod 2005!!!!! Drobna pomyłka.....ale prosze o poprawke....
2003rok!!!!!
DZIEKUJE!
2003rok!!!!!
DZIEKUJE!
reklama
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Gabriela Z. - ur. 07.12.2005 godz.20.15 waga 3120, cm.52 - Warszawa szpital Św. Zofii
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: