reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spis forumowych dzieciaczków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nareszcie się udało to Weronika urodzona 05.10.2000 w Zawierciu waga 3300g,wzrost 52cm
pozdrawiam

reklama
Noe urodził się 7stycznia 2006r. Miał wtedy 54cm i wazył 3420.
Dziś ma już 19 dni ;D
chopaki0239hx.jpg

Dziewczyny
Po pierwsze: Prosiłam o sprawdzanie, czy podajecie wszystkie dane- naprawdę ciągłe wysyłanie PW z prośbą o uzupełnienie danych zaczyna być nużące...
Po drugie: Prosiłam o nie umieszczanie zdjęć.
Po trzecie: Z powodu ograniczonego ostatnio dostępu do internetu spis uzupełniam dużo rzadziej niż kiedyś, nie zmienia to jednak faktu, że każde dziecko zostanie w spisie umieszczone.
Po czwarte: Spis jest uaktualniany na pierwszej stronie tematu.

Tak więc przypominam jeszcze raz. Do spisu podajemy:
DATĘ urodzenia, GODZINĘ urodzenia, IMIĘ dziecka (nazwisko jak kto woli), WAGĘ urodzeniową, WZROST/DŁUGOŚĆ urodzeniową, MIEJSCE urodzenia.

Jeszcze raz apeluję o sprawdzanie, czy podajecie wszystkie dane. Spis uzupełnię w przyszłym tygodniu (teraz mam na głowie urodziny teściowej i teścia, i własną rocznicę ślubu). Tym czasem proszę o sprawdzenie, czy podałyscie wszystkie informacje. Niestety dziś zdążyłam tylko pobieżnie przejrzeć wpisy, ale zauważyłam, że najczęściej zapominacie podać godzin urodzenia, czasem zapominacie o podaniu wagi czy wzrostu.

Do zobaczenia w przyszłym tygodniu.
Pozdrawiam
Zołza Lirielka ;)

Witam
Chciałabym dopisać moją córeczkę
Alicja urodziła się 7.11.2005 o godz.0.35 w Poznaniu w szpitalu na ul.Polnej
Ważyła 3430 gram, mierzyła 53 cm

28.01.2004 Jakub Piotr Nowak jak sie urodzil miał 52cm i 3200wagi. teraz ma ponad 80cm i wazy z 12 kg.
Urodził się w łodzi w szpitalu rydygiera.

:)Maciuś urodził się 21.11.2005 o godz 16:45 w Łodzi w CZMP ważył 2550 mierzył 48cm

Aleksandra urodziła się 13.01.2006 o godz. 13:13 we Wrocławiu maleńka 50cm i 2800wagi

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry