reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spis forumowych dzieciaczków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ADAŚ SZCZYPCZYK MAŁY GADUŁA Z KRAKOWA :) wzrost 110, waga lekka czyli 18 kg, wiek 3,5.Urodziłem się  o 15.45 w środę!!! Jak sie urodziłem ważyłem sporo bo 4150 i mierzyłem 60 cm,a w dodatku tatuś był przy mnie od samego początku.To wszystko wydażyło się w krakowie- szpital Rydygiera.

reklama
Witajcie!

Spis został uzupełniony. Czekam tylko na odpowiedzi od osób, do których wysłałam PW z prośbą o uzupełnienie brakujących informacji. Proszę, byście odsyłały je również w formie prywatnych wiadomości.

Jednocześnie proszę o PW, gdybyście zauważyły jakieś błędy w spisie.

Przypominam, że spis jest uaktualniany na pierwszej stronie tematu.

Pozdrawiam cieplutko wszystkie mamusie i ich pociechy.

Elfia wiedźma ;)

POMÓŻCIE JAK MAM ZŚCIĄGNĄĆ ZSUWACZEK????????????????????????????????????????

Instrukcja tutaj ...i tutaj

Możesz też skorzystać z opcji "szukaj" i jako szukaną frazę podać "suwaczek", na pewno znajdziesz wiele odnośników ;D

Hania,ur.27.11.2004.godz.16.45,waga 3200,dł.55 cm.,Wrocław

ja standardowo nie umiem tu nic wrzucic...wiec zapraszam na bloga,nowe forki i wpisy!!dziekuje za odwiedzinki ;)

Rany dziewczyny...ja was proszę...już naprawdę nie mam siły tłumaczyć...Ten wątek nie jest po to, żeby wrzucać tu zdjęcia i robić z niego galerię, od tego są inne tematy. To jest SPIS forumowych dzieciaczków więc ograniczcie się proszę do podawania danych do spisu

Dziękuję za uwagę

Wiedźmowata ;)

Halo halo!!! LIRIEL!!! Paulina Wiktoria urodziła sie 14.11.2003!!!!! W spisie jest pod 2005!!!!! Drobna pomyłka.....ale prosze o poprawke....
2003rok!!!!!
DZIEKUJE!

reklama
Gabriela Z. - ur. 07.12.2005 godz.20.15 waga 3120, cm.52 - Warszawa szpital Św. Zofii

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry