reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spis forumowych dzieciaczków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To i my chcemy być na liście :
Mikołaj Wojciechowski synek Gabi, ur. 30.05.2005. o godz. 19 w Olsztynie - szpital wojewódzki, waga 3300g dł. 52 cm

reklama
Jeszcze my ;D
Julia Anna ur.12.10.2001 o godz. 9.03 w Bydgoszczy w szpitalu im. E.Warmińskiego
wzrost 59 cm, waga 3830 g

Właśnie znalazłam to forum i chcemy się dołączyć do listy maluszków :angel: Julcia Jeleń 08.04.2005 waga  4,350 , 58cm,,<córcia sunshine>

Liriel pisze:
Pomysłodawczynią akcji jest theo.
theo pisze:
no własnie...
co wy na to by stworzyć taka listę??? chronologicznie. z datą i godzną narodzin, wagą i wzrostem i miasto???
Stwórzmy więc spis naszych pociech. W postach proszę o podawanie następujących informacji:
1. Daty urodzenia (proszę podać też godzinę)
2. Imienia (nazwisko wedle własnego wyboru- niektórzy wolą wszak pozostać przynajmniej częściowo anonimowi  ;D)
3. Wzrostu i wagi
4. Miejsca urodzenia (chodzi mi głównie o miasto, ale możecie też podawać szpitale).
Spis postaram się uzupełniać najczęściej jak będę mogła  ;D

Gdyby pojawiły się w spisie jakieś chochliki, to krzyczcie ;)
właśnie znalazłam to forum i nie potrafię się w nim odnależć. Chciałąbym dopisać moją córcię do listy maluszków.Julci Jeleń,waga 4,350 , 58cm córcia sunshine05 ur.08.04.2005,Warszawa. szpital Solec.

Witajcie !
Nas rowniez prosze dopisac do listy ! :)

Mateuszek H. urodzony dn. 14.08.2005 o godz. 11.15 w szpitalu. im. J. Biziela w Bydgoszczy.
Wazyl 3050, i mial 55 cm dlugosci :) Mama Madzia i tata Piotrus.

Weronika 05.10.2000 Zawiercie
cos mi nie wychodzi wysyłanie zdjęcia,spróbuję innym razem pa

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry