reklama
Rozwiązanie
Ooo wyciąganie brudów, coraz lepiejjak tylko odpale kompa bo zajrzałam na chwilkę z komórki
Nie mam się za psychologa, za to Tobie zazdroszczę umiejętności szybkiego oceniania ludzi. Myślę, że nawet nie musisz z nimi rozmawiać, Ty po prostu wiesz jaki ktoś jest i już. Z racji skargi kiedyś na Ciebie zgłoszonej przez jedną z użytkowniczek widzę to nie pierwszy raz, więc widocznie taką masz naturę a ja nie lubie polemizować z pewnym typem osób. Powodzenia życzę.
Iwonka rozkręcasz sie
Skargę można na każdego zgłosić, nawet jeśli nie zgadzasz się z kogoś zdaniem.
Przeczytaj sobie moja "zaskarzona" wypowiedź i argumentację osoby która zgłosiła skargę.
CzarnaMadzia
Moderatorka
Haha"CzarnaMadzia, Ton zmienilam nie za sprawa wpisu administratorki a osoby Ankus. To ona mi zaimponowala swoim zachowaniem. Ja nikomu w tylek nie musze wchodzic jak niektórzy
@CzarnaMadzia No wiesz co - foch! I proszę mi się w końcu zameldować na moderatorskim i @Iwona35 też
Spoko, to ja też się obraże
Jak wszyscy to wszyscy!
reklama
Iwona ja mysle ze po prostu tak wiele tutaj bylo troli i wpisow ktor mialy tytlko wprowadzić zamet , ze wiele z nas w tym ja myslaly ,ze to zart i stad ta reakcja. Sam tytul jest prowokujący, juz nie mowiac o zadanym pytaniu które jest ( nie chce nikogo urazic) dość infantylne..Gdyby Ankuś od razu napisała normalnie pytanie, opisała swoja historie mysle ze poczatek wygladal by inaczej.
Gdybyś doczytala do końca a nie od razu nastawila się w typie "o matko jak ktoś mógł mi nie przyznać racji " to doczytalabys zdanie: oczywiscie to dla tych co kochają zwierzęta. Najwyraźniej jednak nie radzisz sobie z krytyką stąd brak odczytania bez emocjiNie uważasz ze adoptowanie psa czy kota tylko po to żeby zajść w ciążę jest, jakby to powiedzieć.... bezmyślne i bardzo egoistyczne?
Zwierzę to istota która żyje i potrzebuje naszej opieki i miłości. Bierzemy za nie odpowiedzialnosc z potrzeby serca.
Nie są przedmiotem który sprawi że nagle BACH i zajdziemy w ciążę.
I co dalej?
Wywalamy bo juz nam niepotrzebne.
Bardzo często widziałam takie wspaniałe zachowanie u kobiet które chcą adoptowac dziecko. A po co?
Bo koleżanki powiedziały ze jak adoptuja to urodza własne.
Jeszcze glupote zniose ale ludzi którzy nie mają w sobie za grosz empatii i idą po trupach do celu, nigdy.
Słaba ta Twoja krytyka, drugi raz postaraj się bardziej
PS. Ton zmienilam nie za sprawa wpisu administratorki a osoby Ankus. To ona mi zaimponowala swoim zachowaniem.
Ja nikomu w tylek nie musze wchodzic jak niektórzy
CzarnaMadzia
Moderatorka
Jeśli kochasz zwierzęta to kup sobie pieska czy kotka a zajdziesz w ciaze....Gdybyś doczytala do końca a nie od razu nastawila się w typie "o matko jak ktoś mógł mi nie przyznać racji " to doczytalabys zdanie: oczywiscie to dla tych co kochają zwierzęta. Najwyraźniej jednak nie radzisz sobie z krytyką stąd brak odczytania bez emocji
O teraz ma sens!
By the way, cienki z Ciebie psycholog
"CzarnaMadzia, Ton zmienilam nie za sprawa wpisu administratorki a osoby Ankus. To ona mi zaimponowala swoim zachowaniem. Ja nikomu w tylek nie musze wchodzic jak niektórzy
@CzarnaMadzia No wiesz co - foch! I proszę mi się w końcu zameldować na moderatorskim i @Iwona35 też
jak tylko odpale kompa bo zajrzałam na chwilkę z komórki"CzarnaMadzia, Ton zmienilam nie za sprawa wpisu administratorki a osoby Ankus. To ona mi zaimponowala swoim zachowaniem. Ja nikomu w tylek nie musze wchodzic jak niektórzy
Nie mam się za psychologa, za to Tobie zazdroszczę umiejętności szybkiego oceniania ludzi. Myślę, że nawet nie musisz z nimi rozmawiać, Ty po prostu wiesz jaki ktoś jest i już. Z racji skargi kiedyś na Ciebie zgłoszonej przez jedną z użytkowniczek widzę to nie pierwszy raz, więc widocznie taką masz naturę a ja nie lubie polemizować z pewnym typem osób. Powodzenia życzę.Jeśli kochasz zwierzęta to kup sobie pieska czy kotka a zajdziesz w ciaze....
O teraz ma sens!
By the way, cienki z Ciebie psycholog
reklama
CzarnaMadzia
Moderatorka
Ooo wyciąganie brudów, coraz lepiejjak tylko odpale kompa bo zajrzałam na chwilkę z komórki
Nie mam się za psychologa, za to Tobie zazdroszczę umiejętności szybkiego oceniania ludzi. Myślę, że nawet nie musisz z nimi rozmawiać, Ty po prostu wiesz jaki ktoś jest i już. Z racji skargi kiedyś na Ciebie zgłoszonej przez jedną z użytkowniczek widzę to nie pierwszy raz, więc widocznie taką masz naturę a ja nie lubie polemizować z pewnym typem osób. Powodzenia życzę.
Iwonka rozkręcasz sie
Skargę można na każdego zgłosić, nawet jeśli nie zgadzasz się z kogoś zdaniem.
Przeczytaj sobie moja "zaskarzona" wypowiedź i argumentację osoby która zgłosiła skargę.