reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sperma nie wypłynęła po stosunku

Ankuś

Fanka BB :)
Miasto
Warszawa
Witam. Proszę o radę. Wczoraj kochalismy się z mężem i jak zawsze wypływa ze mnie sperma, tak wczoraj nie wypłynęła. Jaka może być przyczyną. Wczoraj miałam 7 dzień cyklu.

reklama
Rozwiązanie
jak tylko odpale kompa bo zajrzałam na chwilkę z komórki

Nie mam się za psychologa, za to Tobie zazdroszczę umiejętności szybkiego oceniania ludzi. Myślę, że nawet nie musisz z nimi rozmawiać, Ty po prostu wiesz jaki ktoś jest i już. Z racji skargi kiedyś na Ciebie zgłoszonej przez jedną z użytkowniczek widzę to nie pierwszy raz, więc widocznie taką masz naturę a ja nie lubie polemizować z pewnym typem osób. Powodzenia życzę.
Ooo wyciąganie brudów, coraz lepiej :p
Iwonka rozkręcasz sie ;)
Skargę można na każdego zgłosić, nawet jeśli nie zgadzasz się z kogoś zdaniem.
Przeczytaj sobie moja "zaskarzona" wypowiedź i argumentację osoby która zgłosiła skargę.
reklama
Super! Pisząc tutaj oczekuje pomocy, a nie takiego zachowania jakie prezentujesz. Było trzeba się pośmiać i nie pisać do mnie. Mi jest ciężko, więc nie potrzebuje Twoich ironicznych wypowiedzi.

Super! Pisząc tutaj oczekuje pomocy, a nie takiego zachowania jakie prezentujesz. Było trzeba się pośmiać i nie pisać do mnie. Mi jest ciężko, więc nie potrzebuje Twoich ironicznych wypowiedzi.
Ale z czym Ci ciężko?
Z tym ze sperma nie wyplynela?
Wskaż mi problem a go rozwiąże.
No chyba ze problemem jest to ze nie chcesz mieć dzieci a uprawiasz seks bez zabezpieczenia.

Ankus ale jaki to ma zwiazek ze poronilas?

010igov35ye70zfx.png

Staram się o dziecko i bardzo mi zależy. Analizuje każdy szczegół. Myślałam, że jest ba to jakaś teoria i że się uspokoje. Zawsze sperma wypływała, wczoraj tego nie było. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie i myślałam, że dowiem się jaka jest tego przyczyna.

reklama
Do góry