reklama
Rozwiązanie
Ooo wyciąganie brudów, coraz lepiejjak tylko odpale kompa bo zajrzałam na chwilkę z komórki
Nie mam się za psychologa, za to Tobie zazdroszczę umiejętności szybkiego oceniania ludzi. Myślę, że nawet nie musisz z nimi rozmawiać, Ty po prostu wiesz jaki ktoś jest i już. Z racji skargi kiedyś na Ciebie zgłoszonej przez jedną z użytkowniczek widzę to nie pierwszy raz, więc widocznie taką masz naturę a ja nie lubie polemizować z pewnym typem osób. Powodzenia życzę.
Iwonka rozkręcasz sie
Skargę można na każdego zgłosić, nawet jeśli nie zgadzasz się z kogoś zdaniem.
Przeczytaj sobie moja "zaskarzona" wypowiedź i argumentację osoby która zgłosiła skargę.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Szczerze to dawno się tak nie ubawiłam, jak dziś!
reklama
jooo_asia
Fanka BB :)
Super! Pisząc tutaj oczekuje pomocy, a nie takiego zachowania jakie prezentujesz. Było trzeba się pośmiać i nie pisać do mnie. Mi jest ciężko, więc nie potrzebuje Twoich ironicznych wypowiedzi.
A czego oczekujesz zadając takie głupie pytania?
CzarnaMadzia
Moderatorka
Ale z czym Ci ciężko?Super! Pisząc tutaj oczekuje pomocy, a nie takiego zachowania jakie prezentujesz. Było trzeba się pośmiać i nie pisać do mnie. Mi jest ciężko, więc nie potrzebuje Twoich ironicznych wypowiedzi.
Z tym ze sperma nie wyplynela?
Wskaż mi problem a go rozwiąże.
No chyba ze problemem jest to ze nie chcesz mieć dzieci a uprawiasz seks bez zabezpieczenia.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ciężko Ci, powiadasz?
Ale z czym?
Czy fakt niewypłynięcia spermy spędza Ci sen z powiek?
Ale z czym?
Czy fakt niewypłynięcia spermy spędza Ci sen z powiek?
CzarnaMadzia
Moderatorka
Poroniłam w październiku i znowu staram się o dziecko.
Rozumiem, a jaki to ma związek z pytaniem?
O co Ci konkretnie chodzi?
Staram się o dziecko i bardzo mi zależy. Analizuje każdy szczegół. Myślałam, że jest ba to jakaś teoria i że się uspokoje. Zawsze sperma wypływała, wczoraj tego nie było. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie i myślałam, że dowiem się jaka jest tego przyczyna.
reklama
Nie nie.ma.znaczenia zadnego zareczam Ci ze niejednokrotnie sperma nie wyciekla a nawet na to nie zwrocilas uwagi.Wyluzuj troche bo wyladujesz na innym oddziale niz polozniczy jak bedziesz wszystko az tak rozkminiac.