reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Ooo dzieki za rade :-) zaraz siadam na pile :D

Juz po dentyscie... Nie mam czucia w papce. A jestem taaakaaaa glodna...!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
SIHAYA nie szalej kobitko! czas na odpoczynek:) ale fajnie, że Nadusia układa się dobrze do wyjścia. brawo.
AGACYNDA pojadłaś?

wy o dentyście a mnie ząb zaczął bolec:( a ja się panicznie dentysty boję:zawstydzona/y:

Domik nieeeeee wlasnie jeszcze nieeeee bo mnie znieczulenie dopiero puscilo i odgrzewam obiad... Spoko, ja tez sie boje dentysty. Jak mam isc to w torebke biore druga bluzke na zmiane bo tak mnie nerwy zzeraja ze cala mokra jestem...
Jak Lencia? Widzialam odstawiona nieziemskoo :-)) hihi

Hej babeczki :)

Nie udzielam się bo karzystamy z pieknej pogody i ostatnich dni urlopu mężulka, obiecuje że was nadrobię

a oto obiecane zdjęcia :)

P1130551 (Kopiowanie).jpgP1130604 (Kopiowanie).jpg

Załączniki

• P1130551 (Kopiowanie).jpg
    P1130551 (Kopiowanie).jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 32
  • P1130604 (Kopiowanie).jpg
    P1130604 (Kopiowanie).jpg
    29 KB · Wyświetleń: 37
Agniesiu korzystajcie poki jest pieknie ;-)) racja po co siedziec w domu... Ja to innego wyboru za bardzo niestety nie mam. Czuje sie jak w klatce ale to tylko miesiac jeszcze...
Synalek Twoj cudowny, az sie chce wycalowac poliki :-)) a jak Dominika? Najszczesliwsza siostra na swiecie? Wrocila juz od babci?

Agacynda jak Ci idzie leżakowanie?;) bo ja się zaczynam wczuwać w rolę, haha...wczoraj tak przeleżałam pół dnia i przeczytałam przeszło 130 stron książki;) to chyba jedyny dobry sposób na mnie, żebym posiedziała na tyłku... obłożyć mnie książkami i jestem z głowy;) przerwy tylko na jedzenie i siku miałam hehehe....

Domik Lencia cudna:) same zdjęcia cieszą jak się je ogląda a na żywo z tym ślinotokiem i brrr to pewnie jeszcze większa słodycz hehe:)

Agnieszko ale Antoś już duży:) i jakie oczka ma podobne do siostry:)

A my w związku z upałami planujemy jechać na działkę... na noc:] buahaha... tzn wieczorem dziś pojedziemy jak już nie będzie tak gorąco i wrócimy jutro w zależności na ile znośnie będzie i na ile wytrzymam;)

Sihayko kiepsko mi idzie lezenie bo jak mam lezec z jakiegos powodu niz sama z siebie to mi sie chodzik wlacza... Jutro bede lezec w basenie ktory musze kupic i postawic u rodzicow na ogrodzie hehehe bo inaczej nie wytrzymam.
A na tej dzialce macie jakis domek czy surwiwal pod golym niebem robicie? :-)) kupilas ksiazke o karmieniu o ktorej Ci mowilam?

reklama
AGACYNDA dziś nocke przespała. obudziłas ię o 5.35 i ani myślala dalej spac:angry: jak juz się budzi na jedzenie to tylko raz koło 3. zje i zasypia. czasem nawet przy jedzeniu. moze idziemy na prostą.
AGNIESZKA piekne masz te dzieciaczki. a oczka jakie cuudne mają!
wycałuj ich tam:*
SIHAYA a co tak namiętnie czytasz?

dzięki za miłe słowa:* mnie skarało tym nauczeniem brrr... dziś jak jadla brokułka z marchewka i sobie o tym przypomniała, to nie musze mówic jak wygladałam...:baffled:

Do góry